„Na hře Zlína bylo vidět, že má dost bodů, měl větší sebevědomí na balonu," začal s hodnocením zápasu trenér FC Hlučín Kamil Papuga.

Mladí Ševci dali o sobě vědět už v prvním poločase. Nejdříve vystřelil, dá říci z nouze, Pavlíček. Jeho dalekonosná rána spadla na břevno Repaňovy branky. Nadějně vypadala i samostatná akce Višněvského, avšak ani ta brankou neskončila. Hlučín se dopředu dostával hlavně zásluhou Filipa Drozda, ale jeho dvě střely letěly mimo bránu. „Soupeř se dostal do několika závarů a předčil nás také v tom, že měl více odražených míčů," podotkl trenér Hlučína.

Ve druhém poločase se hra začala srovnávat. „Zlín měl nebezpečné brejky. Bohužel v době, kdy jsme se zvedali, přišel jediný gól zápasu," smutnil Papuga. Višněvský zatáhl míč, ten se nakonec dostal ke Kollerovi a ten v 78. minutě zařídil Zlínu tři body. Hlučínští sahali nakonec po vyrovnání, ale šanci Drozda zlikvidoval brankář Švec, který po půlhodině hry nahradil Nováka.

„Máme komplikovaný přechod do útočné fáze. Věděli jsme, že se budeme muset vydat na krev a že to bude zápas o jednom gólu. Je to škoda, po bodu jsme sahali," uzavřel Kamil Papuga.

FC Hlučín - Fastav Zlín 0:1 (0:0)
Branka: 78. Koller. Rozhodčí: Duda - Plesar, Dobrovolný.

Hlučín: Repaň - Polášek, Kundera, Jakubov, Janoško - Rybníček, Baculák (83. Tomis) - Týfa (46. Vavřík), Ambrož (72. Kocmich), Maléř (72. Hartmann) - Drozd. Trenér Kamil Papuga
Zlín: Novák (30. Švec) - Talaš, Dulík (46. Chuchma), Pavlíček, Zavadil - Koller, Houser, Heger - Višněvský, Blanař, Elšík (69. Hradil). Trenér: Jan Somberg