Pro diváky to byl vynikající fotbal se vším všudy. Kromě nádherných branek nabídl ještě velké množství kombinačních akcí, brankových příležitostí, osobních soubojů i zákroků brankářů.

Už v jedenácté minutě se do míče opřel domácí záložník Utěšený a otevřel skóre, když využil kombinace svých spoluhráčů Lacka a Hartoše. Za šest minut bylo vyrovnáno. Bohumínští překonali domácího brankáře Hlaváčka střelou z pětadvaceti metrů do šibenice.

Domácí se nevzdávali a oblehli hostující svatyni. Po sérii tří vyložených šancí se Bohumín dostal do protiútoku a nekompromisně ho využil, 1:2. To běžela čtyřiadvacátá minuta.

Oldřišovští se ale nadechli k náporu a třemi brankami během šesti minut obrátili vývoj na svou stranu. Nejdříve v třicáté šesté minutě napálil Jadrný míč zpoza šestnáctky přímo pod břevno a vyrovnal. O tři minuty později strhl vedení na stranu Oldřišova Žídek. A tři minuty před přestávkou zajistil domácím dvoubrankové vedení Šamárek.

Ale ještě to nebylo vše. Hosté se rozhodli v tomto utkání střílet krásné góly. Ve čtyřiačtyřicáté minutě rozvlnil síť za Hlaváčkem bohumínský projektil z pětatřiceti metrů. Do kabin se šlo za stavu 4:3 pro domácí Oldřišov.

Ve druhém poločase se zdálo, jakoby domácím pomalu docházely síly a iniciativu převzal Bohumín. Hned pět minut po přestávce se hostům podařilo vyrovnat. Opět branka z kategorie kandidátů na gól měsíce, přesná rána z dvaceti pěti metrů vyhnala všechny pavouky z šibenice domácí brány.

Pak se hra trochu uklidnila. Oba protivníci byli s průběžným stavem spokojeni. V sedmasedmdesáté minutě však hosté zasadili Oldřišovským smrtící ránu. Po krásné kombinaci rozhodli, že tři body definitivně poputují do Bohumína. Ještě v poslední minutě mohl alespoň remízu zachránit Hlaváček, ale za již překonaného gólmana zaskočil obětavým zákrokem obránce.

„Pro oko diváka to byl úžasný fotbal. Takové zápasy se v krajském přeboru jen tak nevidí. Navíc padaly i nádherné branky, takové nevidíte ani v první lize. Ani jednomu týmu nehrozí sestup, nehrají ani o postup, takže to byl takový bezstarostný fotbal,“ rozplýval se domácí trenér Miroslav Mikolajský, potom ale kriticky dodal:

„Spravedlivá by asi byla remíza, ale Bohumín byl nakonec šťastnější. Měli jsme ještě několik vyložených šancí, ale nebyli jsme je schopni proměnit. Musím přiznat, že ve druhém poločase jsme se z hřiště trochu vytratili a Bohumín byl mírně lepší,“ uzavřel kouč Mikolajský.

Oldřišov - Bohumín 4:5 (4:3)
Branky: Utěšený, P. Židek, Šamarek, Jadrný - Voznica 2, D. Štverka, Věčorek, Ciesarik, 150 diváků
Sestava Oldřišova: Hlaváček – Jadrný, Ulička, Blahetka, Hahn – Hartoš, Lacko (52. Gletník), Pardy (88. Lokoč), Utěšený – Žídek, Šamárek
#nahled|https://g.denik.cz/74/d1/optab_krajskyprebor_25kolo_adm350.jpg|https://g.denik.cz/74/d1/optab_krajskyprebor_25kolo.jpg|Tabulka Krajského přeboru po 25. kole.#

(hab)