Domácí byli v prvních minutách lepším týmem a hosty zatlačili na jejich polovinu. Měli dokonce i brankové příležitosti, ale ty brankář Hlaváček bravurně pochytal. Hosté mohli těžit z rychlých protiútoků, ale zklamala je tentokrát finální přihrávka, a tak se gólově neprosadili.

Povedlo se jim to až ve 30. minutě, kdy využili výhody standardní situace. Blahetka rozehrával rohový kop, na jeho centr si naběhl do pokutového území vynikající hlavičkář Jan Žídek a po jeho dotyku skončil prudký míč až za zády bezmocného gólmana domácích.

Petrovice poté přidaly na tempu, ale dlouho to vypadalo, že do šaten půjdou s jednobrankovou ztrátou. V nastaveném čase ale domácí vyrovnali. Patrik Žídek fauloval těsně před pokutovým územím. Následnou střelu z přímého kopu srazila obrana hostí na rohový kop. Centr do vápna stačil ještě brankář Hlaváček vyrazit, ale na šestnáctce číhal další z domácích borců, jenž míč napálil po brance. Jeho pokus znamenal gólovou tečku za prvním dějstvím – 1:1.

Po změně stran začali domácí ještě lepším způsobem než v prvním poločase a měli oproti Oldřišovu navrch. V 59. minutě zahrávaly Petrovice rohový kop. Hostující obrana poněkud zaspala a domácí přesnou hlavičkou strhli vedení na svou stranu. Pak měli ještě petrovičtí fotbalisté dvě velmi dobré příležitosti, po nichž se mohlo měnit skóre, ale Hlaváček v brance Oldřišova čaroval.

Hosté pak již museli riskovat, a otevřeli proto hru. Domácí po jednom z rychlých protiútoků, kdy postupovali tři na dva obránce hostí, po pěkné kombinaci zvýšili na 3:1. Hosté poté nesložili zbraně a bojovali, ale více než na zkorigování nepříznivého stavu to již nestačilo.

Jadrný zatáhl po pravé straně hřiště míč, vběhl do pokutového území a přesnou přihrávkou našel Šamarka. Ten kličkou obelstil jednoho z protihráčů a povedenou střelou snížil na 3:2. Vyrovnat mohl Oldřišov v 90. minutě, kdy po špatném vyběhnutí domácího brankáře hlavičkoval ze čtrnáctimetrové vzdálenosti Pardy, který jen těsně minul odkrytou branku.

„Nehráli jsme tak týmově jako v minulých zápasech, a proto jsme prohráli. Domácí byli o gól lepší,“ sportovně uznal trenér Oldřišova Miroslav Mikolajský.

Petrovice – Oldřišov 3:2 (1:1)
Branky: Anastazovský, Urban, Kumpán - Jan Žídek, Šamarek
Sestava Oldřišova: Hlaváček – V. Jadrný, J. Žídek, Ulička, Blahetka – Hartoš, P. Žídek, Utěšený, Pardy. Wícha – Šamarek

(sel)