V dresu Karviné nastoupil i bývalý bosenský reprezentant a někdejší hvězda Žiliny Admir Vladavič. Hlučínu, který na levé straně obrany zkoušel Václava Zowadu z Jablunkova, nevyšel vůbec vstup do utkání, brzy prohrával 4:0 a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto.

„Karviná nastoupila v silné sestavě, dala nám rychlé branky a my jsme nebyli schopni na to zareagovat,“ řekl trenér Hlučína Pavel Hajný. Za stavu 4:0 sice Koubek snížil, avšak poslední slovo měl Bartošák, který upravil na 5:1.

„Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, bohužel jsme ale inkasovali další dva góly a na světě byl tento krutý výsledek,“ pokrčil rameny Hajný, který se rozloučil se zkoušeným obráncem Zowadou. „Nebylo to ono, ale ani jeho spoluhráči mu příliš nepomohli,“ dodal trenér.

Karviná – Hlučín 7:1 (5:1)
Branky: 10. 11. 45. a 55. Bartošák, 19. a 54 (penalta) Vladavić, 25. vlastní gól - 44. Koubek

Karviná: Pecha (46. Dočekal) - Hrtánek, Cverna, Motyčka, Mráz - Bartozel, Puškáč, Ficek, Jursa, Vladavić - Bartošák. Trenér Karel Kula
Hlučín: Pavlenka – Štefek, Hrabina, R. Coufal, Zowada (46. V. Coufal) – Mozol, Čelůstka, Košňovský Koubek – Hanus, Opic. Trenér Pavel Hajný