Skóre se otvíralo v desáté minutě, kdy Rajmon sklepl balon pro Pulkraba, mimochodem pozdějšího autora hattricku, a ten se nemýlil. Do poločasu stačili domácí vstřelit ještě další dva góly a dali tušit, komu nakonec připadnou tři body.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce sice Sparta přidala další čtyři branky, ale blízko gólu byl také Hlučín. Po centru Grossmanna neproměnil čistou tutovku Vošvrda. Ve velmi dobré pozici se objevil také Fuciman, ale ani on se do černého netrefil.

„Někdo se na to možná bude dívat tak, že jsme utrpěli debakl, ale já byl s hrou spokojen. Doplatili jsme na hrubé individuální chyby. Jinak jsme splnili to, s čím jsme do zápasu vstupovali. Jsem rád, že ani za stavu 4:0 jsme nezalezli a pokoušeli se vsítit alespoň čestný zásah. Nebyli jsme od něho daleko," komentoval kouč hlučínské devatenáctky Jaroslav Kolínek a jedním dechem ještě dodal:

„Výsledek neberu negativně. Kluci prožili malý fotbalový svátek. Proti takovému soupeři nehrajete každý den. Hlučín se samozřejmě Spartě rovnat nemohl, ale výše porážky je pro nás opravdu krutá. Pražané potvrdili obrovskou sílu ve finální fázi. Ta byla rozhodující."

AC Sparta Praha U19 – FC Hlučín U19 7:0 (3:0)
Branky: 10., 56. a 90. Pulkrab, 33. vlastní, 44. Březina, 61. Čapek, 76. Císařovský
Hlučín: Kolenko – Ivan (78. Lesniak), Rychnovský (70. Jakub Bedry), Yuma, Krivčík – Grossmann, Reid (60. Massaniec), Řezníček, Bernatík (60. Dendis), Vošvrda (70. Jan Bedry) – Fuciman. Trenér: Jaroslav Kolínek