Od počátku zápasu byli fotbalisté Kravař jasně lepší, ale pokud se do nějaké šance dostali, zlikvidoval jim ji famózní domácí gólman. V prvním poločase si Kravaře vypracovaly dvě tisíciprocentní šance, bohužel v zakončení si počínali velice zbrkle.

Ve dvacáté minutě pálil z jedenácti metrů Staněk, brankář soupeře míč vyrazil a dorážející Šrom z blízka trestuhodně minul. O patnáct minut později se snášel do pokutového území Losin přetažený centr, k míči se dostal Aniol, ale jeho pohotovou střelu brankář bravurně zneškodnil.

I ve druhé půli měli hosté z Kravař míč více na svých kopačkách. Domácí Velké Losiny hrozily jen z rychlých brejků. Bohužel jeden z nich využili. Po jednom z protiútoků šel domácí záložník ze strany sám na gólmana Hladkého a nekompromisně ho prostřelil. Obdobný gól pak padl i po dalších deseti minutách.

Čtvrt hodiny před koncem po dalším brejku domácí zvýšili. Od druhé vstřelené branky se hra už vyrovnala. Hosté, jakoby zaskočeni, přestali kombinovat a zápas se pouze dohrával.

„Přijeli jsme hrát fotbal, což se nám dařilo. Držení míče bylo z osmdesáti procent na naší straně. Bohužel fotbal se hraje na góly a ne na šance. My jsme ty naše obrovské neproměnili a soupeř nás za to ve druhém poločase potrestal. Kdybychom proměnili naše dvě největší příležitosti v první půlhodině, zápas se mohl vyvíjet úplně jiným směrem.

Místo toho jsme sami inkasovali. Soupeře hodně podržel brankář, který místy předváděl až neuvěřitelné zákroky. Neměli jsme prostě v koncovce dostatek klidu,“ hodnotil zápas smutně lodivod Kravař Lukáš Černín.

Velké Losiny - Kravaře 2:0 (0:0)
Branky: 67. a 86. Balcárek
Sestava Kravař: Hladký – Vaněk (65. Jašek), Žáček, Klösel, Knopp – Woznica, Buchvaldek, Aniol, Kubík, Šrom (70. Baranek) – Staněk

(hab, rob)