Hned v úvodu utkání bylo jasné, že domácí Dolní Lhota udělá vše pro to, aby udržela rozjetou Polanku na uzdě, což se také dařilo a zápas byl velmi vyrovnaný. Vše se změnilo ve 30. minutě, kdy diváci viděli první branku zápasu, o kterou se postaral Prausek.

Neuběhlo ani pár minut a hosté se radovali podruhé a opět využili skvělé kopací techniky, když centrem z vlastní poloviny hřiště založili protiútok, jejž zakončil následným lobem Cirkla, na který nemohl brankář Kraina reagovat a podruhé v zápase lovil míč ze své sítě.

Domácí se však nevzdali a do poločasu stihli snížit díky Sládkovi, který využil přesné přihrávky od svých spoluhráčů a ukázal, že i on umí přehodit brankáře – 1:2.

Pokud fanoušci doufali, že druhý poločas přinese stejně napínavou podívanou, mýlili se, Polanka zápas kontrolovala a Dolní Lhota nedostala příležitost s výsledkem nic udělat.

„Polanka má dobrý mančaft, jsou velmi silní na všech postech a hráli velmi dobře. První poločas byl hodně vyrovnaný a je jen škoda, že jsme zaváhali při bránění jejich standardních situací, ale i přesto všechno jsme se ještě stihli vrátit do zápasu.

Ve druhém poločase hosté jasně ukázali svou sílu a nepřipustili si žádné komplikace,“ komentoval celé utkání domácí sekretář Petr Čížek.

Dolní Lhota - Polanka 1:2 (1:2)
Branky: Sládek – Prausek, Cirkl
Dolní Lhota: Kraina – Bokor, Sládek, Petr Heřman, Balnar – Tomáš Heřman (87. Proksch), Semelka (85. Rychlý), Slíž, Panoš – Zeman, Zezulka

Petr Večeřa