Již od prvních minut bylo patrné, že Polanka přijela s úmyslem odvézt si všechny tři body, a na hřišti byla lepším celkem.

Výstižně to shrnul trenér Markvartovic Aleš Smolka: „Jsou nejlepší a nemyslím si, že je někdo předběhne. Mají velmi vyrovnaný a silný kádr. My máme v týmu taky spoustu šikovných kluků, ale tomuhle jsme se prostě nemohli rovnat.

Udělali jsme pár chyb a oni je trestali, to je dáno tou kvalitou. Nehráli jsme špatně, jen jsme prostě měli silného soupeře.“

Markvartovice se však dočkaly čestného zásahu, který si za svou snahu jistě zasloužily. Gól to však byl výstavní. Centr směřující na Michalíka, který se ocitl za obranou a krásnou střelou z hranice šestnáctky rozvlnil síť, jistě potěšil srdce domácích fanoušků.

Body si Markvartovice sice nepřipsaly, ale svým výkonem nezklamaly. Jen si musely sportovně přiznat, že na Polanku neměly, ale kdo na ni vlastně letos bude mít?

Markvartovice - Polanka 1:3 (0:1)
Branky: Michalík - Forman 2, Vozník
Markvartovice: Chovance – Drozd, Mika, Orlík (85. Martinec), Ptáčník – Urbánek (75. Kurovec), Rast (86. Reichel), Musial, Šimík – Michalík, Cirkl