Po deseti minutách hry viděli fanoušci první vyloženou příležitost utkání a to když se domácí Martin Dietrich dostal k odraženému míči na hranici pokutového území, ale bohužel nenamířil přesně a jeho projektil prolétl nad břevnem soupeřovy branky.

I přes tuto šanci byl první poločas velmi vyrovnaný, ale bez větších vyložených šancí, jak na jedné, tak i na druhé straně. Domácím vyšla standardní sitauce, po krátké přihrávce uklidil míč do sítě kanonýr domácích Chlopčík. „Nebyl to ani žádný větší signál, rozehrávalo se téměř z hranice malého vápna, takže teď stáli na brankové čáře,“ řekl domácí trenér Jan Wollner a pokračoval:

„První poločas byl velmi vyrovnaný, oni měli tlak, ale nedokázali si z něj vytvořit nějakou šanci a třeba zakončit. My jsme několik zakončení měli, a proto jsme také vedli.“ Stěbořice musely o poločase sáhnout hned ke dvěma vynuceným střídáním:

„Holubec nám nahlásil, že má menší bolesti hlavy a jelikož tam měl jeden ostrý střet, tak jsme se rozhodli jej vystřídat. Barteska si naopak poranil kotník a také bylo nutné jej stáhnout ze hry,“ vysvětlil domácí trenér.

Ve druhém poločase se vůbec nezdálo, že by Loučky složily zbraně, ba naopak, začaly mnohem více kousat ve směru dopředu. V 52. minutě bylo vyrovnáno, když hosté využili rohového kopu a s pomocí štěstí se dostal útočník Čožík k odraženému míči a po menších zmatcích uklidil míč do sítě a vyrovnal.

Poslední gólový zápis ovšem patřil domácím, které nasměroval ke třem bodům střídající Paleta. Z necelých dvaceti metrů napřáhl ke střele a ta prolétla jak kolem obránců, tak i kolem brankáře, který jen sledoval, jak míč zapadl do horního rohu branky.

„Byla to krásná střela a je skvělé, že jsme nakonec vyhráli. Teklo do bot, a proto jsem rád, že jsme to dnes dokázali a vyhráli,“ liboval si šťastný trenér Wollner.

Stěbořice - Krásné Loučky 2:1 (1:0)
Branky: 40. Chlopčík, 88. Paleta – 52. Čozík
Stěbořice: Janetzky – Richter, Holubec (45. Hanslík), Krupa, Radek – Fiedler, Barteska (45. Paleta),T. Dietrich, Graca (80. Komárek) – Chlopčík, M. Dietrich

Petr Večeřa