Někteří z diváků možná ještě ani nestačili zaujmout svá místa podél hřiště, když Martin Kremser dával balon pod sebe volnému Wojcickému, který neznal v koncovce slitování – 1:0.

Hlavně slavkovský trenér Martin Greipel se v tu chvíli hodně rozčiloval: „Celou dobu jsem jim kladl na srdce, aby hráli zodpovědně zezadu. No, a poprvé inkasujeme už ve druhé minutě,“ kroutil hlavou.

Jeho nervy však v prvním poločase zkusily ještě mnohé, přestože před druhým zásahem domácích stihl Cahel trefit tyč a Víchovi v jasné pozici míč sjel. Ve dvacáté minutě se utrhl ze řetězu Vladan Ciminga. Jeho řádění po sobě zanechalo hned čtyři góly, které stačil nasázet v rozmezí dvaceti minut.

Cahel sice snížil, ale to již Slavkovu bylo málo platné. Ve druhém poločase dokonal slavkovskou zkázu Pieczarek, když se nejlépe zorientoval v hostující šestnáctce. Konečnou podobu výsledku dal čtvrt hodiny před koncem Vícha, jenže hořkost z utrženého debaklu ani on nedokázal zmírnit.

„Nám se podařilo jít do vedení hned ve druhé minutě. Pak jsme svůj náskok neustále navyšovali. Zápas byl v naší režii. Bylo důležité, že jsme se po několika zaváháních výsledkově chytili,“ přiblížil hrající předseda služovického klubu Tomáš Barč.

„Totální výbuch na všech postech. Se Služovicemi se dalo hrát. Kdybychom vyrovnali na 1:1, mohlo to být o něčem jiném. Bohužel jsme zaváhali, no a potom to je jako vždycky nedáš, dostaneš,“ konstatoval trenér hostí Martin Greipel.

Služovice - Slavkov B 6:2 (5:1)
Branky: 2. Wojcicki, 20., 25., 29. a 40. V. Ciminga, 70. Pieczarek – 30. Cahel, 72. Vícha

Služovice: Brzezny – Polhoš, Kriebel, Míška, Granzer – Barč (84. A. Ciminga), Wojcicki (60. Weczerek), Klein, M. Kremser – Pieczarek, V. Ciminga
Slavkov B: Klement – Kapitán (50. Gilík), Marek, Kvarčák (65. Šenk), Muroň – Pavelek (2. Bajgar), Binder, Rubý, Rohovský – Cahel, Vícha

Petr Dušek