Ryčné disko z amplionů sice navodilo tu správnou pouťovou atmosféru a přitáhlo návštěvníky i ze vzdáleného okolí, ale současně také ruší bezdomovce, kteří toto území mezi řekou a bazénem po většinu roku využívají k popíjení krabicového vína. Někteří si nenechali si líbit, že jejich oblíbené stanoviště zabraly děti dovádějící na atrakcích.

Při kontrole okolí lunaparku strážníci Městské policie Krnov v neděli 9. dubna zjistili, že v blízkosti lunaparku dva opilí bezdomovci obtěžují návštěvníky a vulgárně jim nadávají.

Žáci z Břidličné na soutěžním klání s přírodovědnou tématikou v Ostravě.
Školáci soutěžili se svými badatelskými pracemi

„Strážníci muže ve věku 64 a 56 let z místa vykázali. Mladší z nich se ale do půl hodiny na místo vrátil a pokračovat v obtěžování, na což strážníky upozornil jeden z návštěvníků. Jakmile opilec uviděl, že je volána městská policie, tak utekl. Přivolaná hlídka ho již nenašla ani u lunaparku, ani v okolí," popsala mluvčí krnovské radnice Dita Círová.

Lunapark u krnovských lázní nabízí zábavu dětem i dospělým. Současně ale výskot dětí a hlučné disko vadí bezdomovcům, kteří si tuto lokalitu oblíbili. Zdroj: Deník/Fidel Kuba