Neumím si představit, co by se dělo, kdyby se tohle opakovalo vždy, když brankář udělá malý přešlap. Když byl pan rozhodčí Skomina tak přesný a šel do takových krajností, (ne)chápu, proč tedy nepřezkoumal držení Kuchty. Tím vlastně na sebe vše práskl a od toho okamžiku bylo patrné, jak ten zápas dopadne a kdo má postoupit.

Vůbec používání VAR ve fotbale se mi poslední dobou nelíbí, nahrává to různým simulantům. A když vidím, za co se nařizují penalty, tak je mi z toho ouvej. Jako rozhodčí pořád tvrdím, že penaltu si hráč i tým musejí zasloužit. Není možné, aby zápasy, jakým byl před čtrnácti dny duel Sparta - Zlín, rozhodla pseudopenalta. A navíc hráč ještě přemlouvá rozhodčího, aby se šel podívat na video. Ptám se: Kde to jsme?

Brankář Slavie Ondřej Kolář.
Prasečina největšího kalibru, řekl brankář Slavie Kolář o opakované penaltě

Zrovna tak tento víkend zápasy Ostrava - Slavia a Olomouc - Plzeň. Penalta na Ondráška se mi nelíbila. Vím, že všichni budou namítat: Vždyť to ale fauly byly. Ale já říkám, penalta musí být jasná, nesmí se o ní pochybovat. VAR nahrává útočníkům, poněvadž ti vědí, že i sebemenší kontakt video prokáže a podle pravidel lze nařídit penaltu. Ale když se fotbal bude hrát přesně podle pravidel, tak se na něj nebude dát dívat a nikoho to nebude bavit. Fotbal se přece hraje v souladu s pravidly.

Kdo je Tarzan, expert Deníku

Petr Průcha, bývalý útočník Chmelu Blšany

Do ligy se fotbalista z Nového Bydžova, který prošel mládeží v Hradci Králové, dostal díky výkonu v exhibičním zápase proti Kozlovně Ládi Vízka. Při přáteláku zaujal trenéra Blšan Miroslava Beránka. Proslul tvrdou, ale férovou hrou.

Nyní trénuje dospělé a mládež v novobydžovské Cidlině, píská krajské soutěže.

Nebojí se problémy v českém fotbale pojmenovat a poukázat na ně.