Čtenářská kuchařka: Podzim chutná nejlépe na talíři
Někdo miluje podzim díky jeho barvám, kterými jako malíř rozhodně v krajině nešetří, jiný se zase těší na houbařské "žně". Co je ale podstatné zvláště pro naše mlsné jazýčky je, že dozrávají jablka, dýně, hrušky a švestky. Dary podzimu, které se skvěle budou vyjímat v koláčích, polévkách i kompotech či pravém nefalšovaném sušeném ovoci.
Podzimní pečení
|
Foto: Roman Dušek
Vaříte tu nejlepší dýňovou polévku nebo pečete nezapomenutelné dýňové či jablečné koláče? Pochlubte se ostatním čtenářům a podělte se s nimi o své recepty, rady a tipy.
Vaše příspěvky zasílejte pod heslem "kuchařka" na e-mail: gabriela.stasova@denik.cz. Moc rádi je uveřejníme na našem webu Opavského deníku, i v tisku v rubrice Čtenář reportér.
Článek nám poslal jeden z našich čtenářů.
Staňte se reportérem i vy.
Poslat příspěvek