„Bylo to trochu napjatější, aorta mi trochu zahaprovala, ale to k fotbalu patří,“ začal se o utkání bavit trenér Hlučína Lubomír Adler. „Kluci ale hráli výborně. Šli si za vítězstvím a zaslouženě jsme vyhráli,“ zdůraznil šéf hlučínské lavičky. „Je ale pravdou, že inkasovaný gól vlil s přibývajícím časem do naší hry nervozitu,“ přiznal vzápětí.

Pouze na lavičce zůstal kapitán týmu Radovan Lokša. „Chtěli jsme něco změnit. Radovan neměl v posledních utkání sílu, bavili jsme se o tom s ním. Měli jsme v plánu hrát na jednoho útočníka. Radovan nakonec do utkání šel po přestávce a rozhodl,“ pokračoval Adler.

Matiass Markusson
Opavu čeká Hradec, Czudek chystá změny

Hlučín ale do zápasu nevstoupil dobře. „Bavili jsme se o tom, že velká síla Znojma je ve standardních situacích. S tím, že když kopou rohové kopy, tak balon jde na přední tyč. A přesně z takové situace jsme inkasovali,“ kroutil hlavou hlučínský stratég.

Ve druhém poločase naskočil do hry Lokša a bylo ho plné hřiště. Po standardní situaci Moučky, kdy dostal míč za obranu vyrovnal. Minutu před koncem vstřelil vítězný gól. Ještě předtím trefil břevno. „Radovan prokázal svou kvalitu. Za vítězství jsme moc rádi,“ uzavřel Lubomír Adler.

Hlučín – Znojmo 2:1 (0:1)
Branky: 75. a 89. Lokša – 16. Štrombach. Rozhodčí: Žurovec – Dudek, Šimeček. ŽK: Polepil, Glushach, Prokeš. Diváci: 261.
Hlučín: Lapeš – Wolf, Hasala, Plesník, Lehnert (86. Wala) – Moučka, Mládek, Opatřil, Tomšů (46. Lokša) Dostál (71. Praus) – Zajíček (71. Buchvaldek). Trenér: Lubomír Adler.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...