Domácí začali aktivně, první šanci měl Smékal, který vystihl malou domů soupeře, ale gól nedal. „Musím říci, že soupeř by na nás dobře připraven. Do žádných velkých šancí nás nepouštěl,“ řekl hlučínský kouč Filip Smékal. „Dobře nás dostupoval,“ doplnil. V první půli se ještě do dvou možností dostal Zajíček. Nejdříve se mu nepodařilo zavřít akci na zadní tyči a pak se neprosadil ani střelou z otočky.

Opava držela s favoritem krok v prvním poločase
Sympatický výkon Opavy nestačil, nakonec ji zlomil Frazier

Po čtyřech minutách druhé půle se do balónu opřel Buchvaldek. Rána mu sedla náramně, skončila pod břevnem Petrášovy brány. „Bohužel z vedení jsme se neradovali dlouho. Nechali jsme volné dva hráče a soupeř za dvě minuty vyrovnal,“ povzdechl si Filip Smékal.

Hodonín byl v dalších minutách docela dost nepříjemným protivníkem. „Nakonec jsme měli i štěstí, když rozhodčí neviděli ruku Plesníka. I proto bod bereme, remíza je zasloužená. Nyní musíme naplno bodovat ve Znojmě,“ zakončil hlučínský stratég.

FC Hlučín – Hodonín 1:1 (0:0)
Branky: 47. Buchvaldek - 49. Dunda. Rozhodčí: Ogrodník - Dudek, Svoboda. ŽK: Lehnert – Bobčík. Diváci: 228.
Hlučín: Lapeš – Tomšů, Plesník, Hasala, Lehnert – Praus, Buchvaldek – Putyera (70. Moučka), Mládek (61. Šindler), Zajíček (75. Holzer) – Smékal. Trenér: Filip Smékal.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...