Na pořádně zajímavé momenty se čekalo až do závěru prvního poločasu. Za opavskou obranu se dostal Adediran, který se zjevil sám před Lasákem, ovšem netrefil bránu. O dvě minuty později zahráli domácí špatně malou domů. Před Radou se zjevil Šigut, ale zkušený gólman ho vychytal.

Po přestávce zahrozila jako první Opava, když trestného kopu pálil těsně vedle Bílek. Za další dvě minuty střílel nad domácí Uhlíř. Po hodině hry byl k vidění první gól. Lasáka překonal Kim. Z vedení se ale Dukla neradovala dlouho. Hostům vyšla akce na jejímž konci byl Šigut, který střelou z pravé strany na zadní tyč vyrovnal. Další gól už k vidění nebyl a zápas skončil remízou 1:1.

Fotbalisté Zlína B (žluté dresy) v posledním domácím zápase podzimní části třetí ligy podlehli Hlučínu 2:3.
Podívejte se. Hlučínská mašina jede, dalším skalpovaným béčko Zlína

„V prvním poločase jsme dobře pressingově bránili. Soupeř se do ničeho nedostal. Když přešel na nakopávané míče, tak jsme sbírali Adamem Rychlým,“ začal utkání hodnotit opavský trenér Roman West. „My jsme také toho moc neměli. Šlo jen hlavně o střely ze šestnáctky,“ doplnil.

Branky začaly padat po přestávce. „Dukla šla do vedení. Nám se podařilo vyrovnat. Utkání nakonec skončilo remízou. Bod bereme,“ podotkl Roman West.

Po disciplinárním trestu se vrátil do sestavy Adam Rychlý. „Adam byl pro nás velkým přínosem. Ve vzduchu byl hodně silný. S jeho příchodem se zvedlo i sebevědomí celého týmu,“ zakončil Roman West.

Dukla Praha – Slezský FC Opava 1:1 (0:0)
Branky: 62. Kim – 65. Šigut. Rozhodčí: Rouček – Volf, Poživil. ŽK: Helebrand, Kramář, Šigut. Diváci: 732.
SFC Opava: Lasák – Kadlec, Bílek, Janoščín, Helebrand – Gorčica (88. Doleček), Macháček, Rychlý, Ščudla (90+3. Dostál), Šigut – Kramář (67. Rataj). Trenér: Roman West.