Petřvald šel do zápasu s výbornou formou. Naposledy zdemoloval Oldřišov 7:0 a skvěle začal i v Dolním Benešově, kde už po čtvrthodině hry vedl zásluhou Macíčka o dvě branky. Domácí se ale rozjeli a ještě do přestávky skóre otočili. Dvakrát se trefil Górecki, jednou Herich.

Brzy po změně stran Petřvald srovnal, když Macíček zkompletoval hattrick. Domácí ale opět odskočili, prosadil se Kovala. Závěrečná půlhodina však patřila favoritovi. Definitivní podobu výsledku dal v nastavení Dujsík, který skóroval na konečných 6:4 pro Petřvald.

„Nastoupili jsem v okleštěné sestavě s několika mladými kluky, kteří doteď tolik minut nedostávali. Proti favoritovi, který celou soutěž vede, jsme zahráli dobře. S výkonem jsem spokojený, bohužel s výsledkem ne,“ řekl kouč Dolního Benešova Jaroslav Samson.

„Cením si hlavně toho, že i když jsme brzy prohrávali 0:2, dokázali jsme to ještě do konce poločasu otočit. Dali jsme moc pěkné branky po pohledných akcích. Ve druhé půli už jsme nebyli tak organizovaní a soupeř toho využil,“ dodal Jaroslav Samson.

7. kolo krajského přeboru (sobota 17. 9. 2022):

Dolní Benešov - Petřvald na Moravě 4:6 (3:2)

Branky: 25. a 41. Górecki, 39. Herich, 59. Kovala – 9., 14. a 51. Macíček, 64. a 90+1. Dujsík, 76. Ciesarík. Rozhodčí: Slaný – Priesol, Sklář. ŽK: Skroch, M. Samson – Trajkovski, Talián. Diváci: 125.

Dolní Benešov: Kubala – Kaluža, Sobek, Kovala, Herich – Kalfas, Kubes (78. Halfar), Górecki, Piskala (82. M. Samson) – Skroch, Balavajder (72. Koska). Trenér: J. Samson.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...