Opava nastoupila na Jůlisce s Kayambou pouze na lavičce, naopak v základní sestavě nechyběl Juřena. Na první vážnější moment se čekalo poměrně dlouho.  A tak zaujal pouze pokřik opavského kotle: „Romane, kde máš fanoušky.“ Následně se trefil Smola, ale gól mu nebyl uznán. Na druhé straně z dobré pozice pálil Ostojič, avšak napálil míč do Svozila. Opavským to nešlo, přesto vystrčili růžky.  Smola svůj průnik nedotáhl dokonce. Před Zapalačem zasáhl gólman Rada. Pražané měli možnost Schranzem, ten naštěstí pro Opavu při přehazování Šroma minul branku. V závěru poločasu to jenom zahučelo, když vedle branky hlavičkoval Simerský.

Druhý poločas začala Dukla náporem, ale čistou gólovku si nevytvořila.  V 68. minutě se ke střele dostal Daniel Tetour a Šrom musel vytáhnout pohotový zákrok a míč vyrazit na roh. Následovala dlouhá odmlka. Když už to vypadalo, že utkání skončí remízou, přišel rohový kop Dukly, na Miloševičův centr si vyskočil Ďurica a zajistil Dukle tři body.

Dukla Praha – SFC Opava 1:0 (0:0)

Branka: 89. Ďurica. Rozhodčí: Královec – Hájek, Caletka.  ŽK: Duranovič – Schaffartzik. Diváci: 3144.

Dukla. F. Rada – Ďurica, Ostojič, Bezpalec – Doumbia (79. Bílovský), Brandner (84. Douděra), Daniel Tetour, Souček, Miloševič – Djuranovič (68. Bezdička), Schranz. Trenér: Roman Skuhravý

Opava: Šrom – Simerský, Schaffartzik, Svozil – Hrabina, Zavadil, Jursa (84. Kayamba), Zapalač – Kuzmanovič (63. Janetzký)  - Smola, Juřena (53. Jurečka). Trenér: Ivan Kopecký.

BK Opava – Svitavy.
Opava rozhodla po přestávce