SLEZSKÝ FC OPAVA B – 1. HFK OLOMOUC 0:2 (0:1)

Hned v úvodu utkání se do první příležitosti probil hostující útočník Pezzotti, ale vypálil nad. Po osmi minutách se k odraženému míči dostal Kuzník a zpoza vápna jen těsně minul levou tyč holické brány. Krátce nato Mucha neodhadl svůj výběh a Lavrovičův pokus o obstřel postrádal razanci.

Na opačné straně se ve 13. minutě poprvé měnilo skóre. Po rychlém protiútoku zůstal v opavské šestnáctce volný Hornich a hlavičkou přeloboval gólmana Štencela. Opavští byli po inkasované brance otřeseni a zhruba po půlhodině hry se ocitl sám před Štencelem Pezzotti, jenže selhal a vystřelil jen do ochranné sítě za bránou.

Slezanům nevyšel ani vstup do druhého poločasu, kdy obránci nepokryli před bránou úplně volného Hornicha a ten hlavičkou zblízka pohodlně skóroval. Opavští působili v útoku bezzubě, zato později zahrozil vytáhlý Pezzotti, ale jeho střelu zlikvidoval gólman Štencel.

V závěru Opava přidala a snažila se o vstřelení kontaktní branky. Velmi blízko gólového úspěchu byl po jednom z centrů střídající Pavel Zagol, ale osamocen před bránou trefil pouze vyběhnutého brankáře Muchu, a tak Slezané nemají znovu ani bod.
Branky: 13. a 49. Hornich.

Rozhodčí: Z. Kneisl – Dresler, L. Kneisl.

ŽK: Grussmann, Uvíra – Bernard, Můčka, Bača, Tögel, Lysoněk.

Diváci: 111.

Opava B: Štencel – Mezera, Macíček, Hoza, M. Zagol – Lavrovič, Kuzník (72. Pavlíček), Grussmann, Němec (53. Galvas) – Uvíra (53. P. Zagol) – Neubert. Trenér Lubomír Hrabina.HFK Olomouc: Mucha – Hlavica, Lukášek, Lysoněk, Mučka – Bernard, Buček (63. Drbal), Bača, Tögel (87. Krumpolc) – Hornich – Pezzotti (79. Krejčí). Trenér Jiří Derco.

JAN ŠIMEK