„Tak vysokou porážku jsem ve své kariéře ještě nezažil, vlastně asi ani nikdo z našich hráčů. Holt, všechno je jednou poprvé,“ mávl rukou zklamaný kouč Kravař Lukáš Černín.

Dílo kravařské zkázy bylo odstartováno již ve 4. minutě. Po kombinaci Školníka, Smolky a Sokola posledně jmenovaný poprvé pokořil gólmana Hladkého. Další branka v kravařské síti přibyla ve 34. minutě z kopačky Smolky. „Je velká škoda, že se nám nepodařilo do poločasu vstřelit alespoň jeden gól. Měli jsme dvě slibné šance,“ povzdechl Černín.

Nejdříve se v pokutovém území snažil prosadit Baranek, neuspěl. Stejně vyšuměla i možnost Staňka z poslední minuty první půle. Do druhého poločasu vstoupily Kravaře s jednoznačným cílem, pokusit se s výsledkem ještě něco udělat.

„Říkal jsem klukům, ať se snaží hrát fotbal. Bohužel dostali jsme třetí a čtvrtý gól a bylo rozhodnuto. Domácí nás jasně přehráli, nedá se nic dělat i takový je fotbal,“ přiznal trpce Lukáš Černín. „Měli jsme problémy se sestavou a každá absence při našem úzkém kádru je pořádně cítit, na to se ale vymlouvat nechci,“ dodal trenér poraženého týmu.

„Musíme se z tohoto debaklu poučit a připravit se na derby s Dolním Benešovem,“ uzavřel Lukáš Černín.

Brumov - Kravaře 7:1 (2:0)
Branky: 34. a 66. Smolka, 73. a 83. Bartozel, 4. Sokol, 75. Bartošák, 88. P. Beňo – 81. Aniol, 200 diváků
Sestava Kravař: Hladký – Vaněk, Žáček, Knopp, Woznica – Švancer, Baranek, Buchvaldek, Aniol, Jašek (65. Ochvát) – Staněk