Domácí trenéři tentokrát nasadili na hrot útoku mladého Šupolíka a na Petra Koubka zbylo místo na lavičce náhradníků. Vedoucí celek MSFL měl téměř po celé utkání územní převahu, avšak nedokázal ji gólově využít.

Nejblíže ke gólům měli Filip Štýbar a Hynek Prokeš. „Chtěli jsme se rehabilitovat za nepovedený zápas s Bystrcí. To se nám podařilo. Herně to špatné z naší strany rozhodně nebylo,“ řekl domácí gólman Michal Kosmál.

„Ukázali jsme svou sílu a i kvalitu. Soupeře jsme k vážnější šanci nepustili, naopak sami jsme častěji zaměstnávali hostující obranu,“ uvedl dále Kosmál.

Vzhledem k tomu, že Znojmo prohrálo, náskok Hlučína na čele tabulky se zvýšil na tři body. „Mužstvo, které hraje o postup, musí bodovat. Nerozlišuje se, zda hrajeme venku nebo doma, prostě body se musí sbírat,“ podotkla hlučínská jednička.

V příštím kole jede Hlučín na Vysočinu, kde ho čeká rezerva druholigové Jihlavy. „Určitě tam jedeme vyhrát. Poslední tři zápasy nám výsledkově nevyšly, tak je třeba naplno bodovat,“ uzavřel Michal Kosmál.

Hlučín - Olomouc B 0:0
Rozhodčí: Hulcký. ŽK: Koubek, Sáblík - Murín, Jančík. 385 diváků
Sestava Hlučína: Kosmál – Štýbar, Sáblík, Bogdaň, Drozd – Valášek, Kovář (88. Růžička), Poštulka (60. Melecký), H. Prokeš, Žižka – Šupolík (46. Koubek). Trenér Petr Samec.
#nahled|https://g.denik.cz/74/56/optab_msfl_20kolo_adm350.jpg|https://g.denik.cz/74/56/optab_msfl_20kolo.jpg|Tabulka MSFL po 20. kole.#