Trenér domácích Lukáš Černín kladl důraz na dobrý začátek. Kravařští měli ještě totiž v živé paměti, když v předešlých duelech si nechali hned v první minutě vstřelit gól. „S hráči jsme se o tom bavili. Tentokrát jsme ale vstoupili do zápasu koncentrovaní,“ řekl trenér Kravař.

Ve 27. minutě navíc utekl po levé straně Peterek, našel před brankou Ferenze, který balon na dvakrát uklidil do sítě. „Bohužel naše vedení mělo jepičí život. Ve třech hráčích jsme nedokázali od míče oddělit sedmnáctiletého Bartolze, který utekl, a na jeho střelu z osmnácti metrů k tyči byl brankář Hladký krátký,“ popisoval smutný okamžik Černín.

„Tahle branka byla zcela zbytečná,“ hněval se trenér a dodal: „Takovéto situace musíme zvládat.“

Druhý poločas byl ve znamení snahy Kravařských strhnout vítězství na svou stranu. Zejména oba útočníci Ferenz s Peterkem dělali stoperům Brumova velké problémy. „Chtěli jsme na ně hrát nátlakově a přinutit je k chybám,“ podotkl Černín.

Šanci něco udělat s výsledkem měl Kroker. Do slibné šance se dostával z levé strany Šimeček, ale ani jeho nájezd neskončil v brance. To už na hřišti chyběl zraněný Knopp.

V 80. minutě se diváci přece jen dočkali. Po vyhraném souboji ve středu hřiště se balon dostal k Barankovi a ten střelou ze šestnáctky zařídil Kravařím vedení. Když už to vypadalo, že domácí cenné tři body udrží, přišla třetí minuta nastavení a rohový kop hostí. Před jeho zahráním se snad všichni hráči Brumova i v čele s brankářem nastěhovali do šestnácky a Dekleva dotlačil míč do sítě.

„Co mám k tomu říci,“ rozhodil bezradně rukama Černín. „Odehráli jsme dobré utkání, bohužel máme pouze bod, a to je v naší situaci strašně málo. Musíme se nyní soustředit na zápas v Rýmařově, tam již budeme hrát o všechno,“ uvědomuje si Lukáš Černín.

Kravaře - Brumov 2:2 (1:1)
Branky: 27. Ferenc, 80. Beránek – 28. Bartozel, 90 (+3). Dekleva, 348 diváků
Kravaře: Hladký – Hružík, Klösel, Knopp (52. Vaněk), Blatný – Paulus (80. Kinert), Poštulka, Baranek, Kroker (72. Šimeček) – Peterek, Ferenz