„Je mi jasné, že občas musíme prohrát, ale takhle?“ nechápavě kroutil hlavou po utkání domácí kouč Antonín Mura.

Diváci ale viděli solidní utkání, Dolní Benešov potvrdil, že jeho poslední výsledky nejsou snůškou žádných náhod. Skóre se poprvé měnilo v 17. minutě. Rychlonohý Literák utekl domácí obraně, lehce obešel i Špillera. Jeho první pokus ještě gólman Červenka stačil vyrazit, avšak proti dorážce byl již krátký – 0:1.

Čtyři minuty před poločasem bylo vyrovnáno. Ganaj zahrával rohový kop, míč se otřel o Bochňáka a skončil v síti. Jenomže za další tři minuty již hosté znovu vedli. Seidler uvolnil uličkou Punčocháře, který běžel sám na Červenku, a nedal mu šanci – 1:2.

„Velice důležitá branka. Domácím vzala křídla, naopak nás uklidnila,“ řekl kouč Benešova Tomáš Kamrád.

Na začátku druhého poločasu dal míč pod sebe Tchuř, toho se zmocnil Eršil, vystřelil, brankář míč vyrazil k Seidlerovi a ten do prázdné branky dával již na 1:3. Onciul sice z trestného kopu snížil na 2:3, ale to bylo ze strany domácích vše.

„Jsem z našeho výkonu smutný, hráči tomu nedali, co bylo třeba. Literák, Juchelka a Punčochář z týmu hostů všechny naše hráče jednoznačně převýšili,“ podotkl Mura.

Na benešovské straně panovala spokojenost. „Hráči zvládli utkání hlavně po taktické stránce. Je vidět, že poslední výsledky jim zvedly sebevědomí. Musíme se ale držet při zemi a připravit se na Zlín,“ uzavřel Tomáš Kamrád.

Mikulovice - Dolní Benešov 2:3 (1:2)
Branky: 42. vlastní, 65. Onciul - 18. Literák, 44. Punčochář, 50. Seidler, 350 diváků
Dolní Benešov: Hlaváč – Rozsíval, Robin Štefek, Bochňák, Tchuř – Seidler (88. Pekárek), Knopp, Juchelka, Erlšil – Literák (81. Koval), Punčochář (75. Václavek)