V dresu Slezského FC se poprvé po dlouhém léčení zraněného kolena představil Lukáš Krčmařík. Jinak první poločas patřil hlavně hostujícímu týmu. „My jsme se moc na polovinu soupeře nedostávali. Očekával jsem od našeho výkonu více,“ ohlédl se za prvním poločasem domácí kouč Jan Hruška.

K ohrožení hostujícího gólmana Červenky se dostal pouze v jednom případě Tkadleček. „V přestávce jsme museli trochu v kabině zvýšit hlas. Přece jen náš výkon nebyl ideální,“ dodal opavský kouč.

Ve druhém poločase bylo znovu šancí na obou stranách jako šafránu. V 65. minutě našel Marek Burian Onciula, ale jeho rána skončila v Kovalíkově náruči. V 72. minutě se domácí strana dožadovala pokutového kopu za faul na Palkoviče, ale marně. A tak utkání skončilo bezbrankovou remízou.

„Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivým výsledkem,“ řekl Hruška. „Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, aktivně jsme napadali a soupeři nedávali tolik prostoru,“ řekl ještě domácí stratég.

„Myslím si, že k vidění byl zajímavý fotbal dobré úrovně, jen mu chyběly šance a góly,“ hodnotil zápas kouč Mikulovic Antonín Mura.

Slezský FC Opava B - Mikulovice 0:0
Opava B: Kovalík – Sabo, Pejša, Hanel, Kužel – Kaštovský, Kašný, Krčmařík (58. Thomas), Lička – Tkadleček, Palkovič