„Výsledek je pro nás krutý,“ kroutil po utkání hlavou polomský stratég Milan Baculiák. „Domácí dnes vytěžili z minima maximum. Vždyť jsme my měli šance na dva zápasy, dokonce jsme pohrdli pokutovým kopem,“ smutnil trenér Pusté Polomi.

Hostující celek si totiž do patnácté minuty vytvořil snad tři gólovky. Do rolí velkých spalovačů se pasovali Mikulenka s Jurčem. „Po jednom ze závarů nebyl náš hráč schopen dopravit míč ze tří metrů do branky. Vypadá to tak, že když se netrefí Beinhauer, nikdo není schopen vstřelit branku,“ lamentoval Baculiák.

To Petrovice byly úspěšné hned z první šance, kdy Bučka překonal střelou k tyči Anastazovský. „Byl to takový polovlastní gól,“ dodal trenér Pusté Polomi.

Vzápětí to bylo již 2:0. Po faulu v šestnáctce domácí proměnili pokutový kop. O pár chvilek později se skóre měnilo znovu. Po chybě brankáře snížil Mikulenka. „Na místo toho, abychom vyrovnali, jsme nechali domácí vstřelit třetí gól,“ řekl ještě k prvnímu poločasu Milan Baculiák.

Do druhého poločasu šla Pustá Polom s jasným cílem pokusit se utkání zdramatizovat, a to se jí podařilo. Nádhernou střelou z voleje se trefil Mikulenka – 3:2. Polomi narostla křídla, šanci Beinhauera zastavil faul domácích a kopala se penalta, tu ale Mikulenka nedal.

„Vyrovnat se nám nepodařilo, naopak Petrovice daly čtvrtý gól a bylo rozhodnuto. Kdo utkání viděl, asi neuvěří, že jsme prohráli. Nedá se nic dělat. V neděli hostíme doma dalšího aspiranta na postup Jakubčovice. Rádi bychom proti němu uspěli,“ uzavřel Milan Baculiák.

Lokomotiva Petrovice - Pustá Polom 4:2 (3:1)
Branky: Šuster 2 (1 z penalty), Anastazovský, Bielan – Mikulenka 2
Sestava Pusté Polomi: Buček – Kozel, T. Hradský, Šmíd, R. Valošek (70. T. Valošek) – Jurč, Mikulenka, M. Hradský, Žiga – Zima (80. Vindiš), Beinhauer