„Odehráli jsme podvedené utkání. Hlavně za výkon v prvním poločase jsme si zasloužili vyhrát,“ řekl domácí trenér Milan Baculiák. Jeho svěřenci se od prvních minut tlačili do ofenzivy a hráli bez jakéhokoliv respektu.

„Hostující tým nás ohrozil za první pětačtyřicetiminutovku jen jednou,“ pokračoval trenér Pusté Polomi. Na mysli měl střelu, která orazítkovala tyč Kotánovy branky. To Polomští zřejmě mezi sebou soutěžili, kdo z nich zahodí více šancí. Nejpilnější v tomto směru byl Jaroslav Zima, jenž měl na kopačkách tři góly.

Sekundovat se mu snažili Jurč s Beinhauerem. „Bylo obrovskou škodou, že alespoň jedna z příležitostí neskončila v síti,“ litoval Baculiák.

Ve druhém poločase se znovu chtěl domácí výběr bavit fotbalem. „Měli jsme spoustu střel ze střední vzdálenosti,“ uvedl trenér Pusté Polomi. Po centrovaném míči napálil Žiga balon do tyče. „Jak už to tak bývá, přišel úder na druhé straně,“ kroutil hlavou Milan Baculiák.

Český Těšín srovnal hru a po dvou vyhraných osobních soubojích před šestnáctou Polomí se ke střele dostal Zabelka a ranou k tyči poslal favorita do vedení. „Nás tento gól ale nepoložil a podařilo se nám alespoň vyrovnat,“ řekl kouč Pusté Polomi.

Pěknou individuální akcí se blýskl Beinhauer. Ten si položil obránce i brankáře a nadvakrát uklidil balon do sítě. „Jsem rád, že jsme alespoň vyrovnali. Kluky musím za dnešní výkon pochválit,“ zakončil Baculiák.

Pustá Polom - Český Těšín 1:1 (0:0)
Branky: Beinhauer - Zabelka, 200 diváků
Pustá Polom: Kotán - Kozel, T. Hradským Šmíd, Kňura – Jurč, Mikulenka, M. Hradský, Žiga (75. R. Valošek) – Beinhauer, Zima