Vyrovnaný zápas přinesl velký boj. „Hra se povětšinou odehrávala ve středu hřiště. Oba týmy nakopávaly balóny, se kterými si obránci dokázali poradit," řekl trenér Opavy Alois Skácel. „Kombinací bylo poskromnu. Soupeři se snažili neudělat chybu," pokračoval kouč opavského výběru.

Boleslav, která měla nebezpečné standardní situace, měla velkou šanci v 54. minutě. „Tu jsme naštěstí přežili bez úhony," vydechl si Skácel.

Opavští, kterým by případné vítězství oživilo šance na vyhnutí se baráži, v závěru utkání přidali. „Byli jsme aktivnější. Měli častěji balón na svých kopačkách, ovšem chyběla nám finální přihrávka. Jedinou šanci měl Korbel, ale gól nedal," povzdechl si šéf opavské lavičky.

V první minutě nastavení si domácí ještě zadělali na problém. Košárek špatně přihrál a tým z města škodovek si vydobyl rohový kop, to ale bylo naštěstí pro domácí vše. „Za bojovnost a nasazení musím ale kluky pochválit," uzavřel Alois Skácel.

Slezský FC Opava - Mladá Boleslav 0:0
Opava: Lasák - Košárek, Farský, Češek, M. Helebrand - Berger, Žingor, Rolný - Adamovský, A. Helebrand (65. Korbel), Kirschner (65. Večerek). Trenér: Alois Skácel