Domácí se od úvodních minut tlačili do zakončení, bohužel jim ve finále chybělo štěstí. Jejich střelecké pokusy končily na břevně nebo tyči hostující branky. Domácí celek, který doposud neztratil na domácím hřišti ani bod, začal aktivně a v prvních pěti minutách kopal tři rohové kopy. Po tom třetím trefil Kubistko tyč.

V 18. minutě dali o sobě vědět i Jindřichovští. Před Hranoše se dostal Karel Souček, podařilo se mu gólmana přehodit a hosté vedli. „Nás naštěstí tento gól nezaskočil. Stále jsme hráli svou hru,“ řekl jeden ze strahovických trenérů Josef Dombek.

Velkou možnost na vyrovnání měl ve 27. minutě po úniku Lhotského Kubistko, v pádu zhruba z osmnácti metrů trefil přímo z voleje hostujícího gólmana. Branky se diváci dočkali o pět minut později. Josefusovu střelu brankář vyrazil jen k Barancovi a ten nekompromisně vyrovnal.

„Do poločasu jsme měli ještě další šance, žádná nám tam ale nespadla,“ litoval Dombek. I ve druhé pětačtyřicetiminutovce to byli Strahovičtí, kdo tvrdil muziku na hřišti. „Hrálo se téměř po celý poločas na polovině soupeře. K naší smůle jsme ale jen trefovali tyče a břevna. Holt takový je někdy fotbal,“ povzdechl si Dombek.

Strahovice poprvé v neděli ztratili body na domácím trávníku. „Náskok na Jindřichov máme stejný a o to jde. Nyní nás čeká utkání v Chlebičově, které bude nesmírně těžké,“ uzavřel Dombek.

Strahovice - Jindřichov 1:1 (1:1)
Branky: Baranec – Souček
Strahovice: Hranoš – P. Hluchník, L. Pekárek, J. Nevřela, Lhotský – Josefu, O. Pekárek, J. Pekárek, Baranec – Kubistko, Němec (68. T. Obrusník)