Peter Drozd trenérem Vítkovic

Bývalý prvoligový fotbalista Peter Drozd, který získal mistrovský s ostravským Baníkem a část kariéry strávil i v Hlučíně se dal na trenérskou dráhu. Započal ji v Hlučíně, trénoval mládež ostravského Baníku. Nyní má před sebou novou výzvu. V jarní části povede Vítkovice, které má za úkol zachránit v MSFL.

Václav Minařík opouští Pustou Polom

Účastník krajského přeboru z Pusté Polomi přišel o svou brankářskou jedničku. Třicetiletý Václav Minařík totiž bude v jarní části působit v divizi. Stal se posilou Bílovce. Do klubu, ve kterém chytával v mládežnickém období se vrací po dvanácti letech.

Břidličná loví dva fotbalisty, kteří prošli SFC Opava

Dva fotbalisté, kteří oblékali dres Slezského FC Opava budou v jarní části oblékat dres Břidličné. Prvním z nich je Lukáš Pavlíček. Jedná se o sedmadvacetiletého zadáka, který naposledy oblékal dres Šumperku. Lukáš Pavlíček je odchovanec klubu TJ Sokol Zlatníky. Hrával také za Stěbořice, Kobeřice a Oldřišov. Prošel si i mládežnickými kategoriemi Slezského FC Opava. Druhou posilou by se mohl stát dvacetiletý záložník Filip Jelínek. Odchovanec Horního Benešova je momentálně kmenovým hráč Slezského FC Opava.

Pavel Zagol míří do Jakubčovic

Sedmadvacetiletý fotbalový útočník Pavel Zagol bude na jaře hrát za Jakubčovice. Společně se svým dvojčetem Martinem, který hraje divizi za Nový Jičín prošli například ostravským Baníkem, Opavou nebo Hlučínem. Po konci ve Fulneku se kroky obou bratrů rozešly. Martin odešel do Nového Jičína, Pavel oblékal dres Ústí u Přerova a naposledy Bělotínu.