Jak už skóre napovídá, neviděli fanoušci příliš atraktivní fotbal, což potvrzuje i hrající trenér hostí pan Dušan Christoph: „Oči musely plakat, když viděly tento zápas.“

Na vině však nebyli pouze hráči, ale spíše samotný terén, který působil hráčům nemalé potíže. „Bylo to opravdu špatné hřiště, katastrofální trávník, na kterém se nedal hrát fotbal,“ dodává ještě trenér Christoph, který cítí, že právě terén byl v tomto zápase největším soupeřem Štítiny.

Krásné Loučky však potvrdily, že právě ony byly domácím klubem, a proto se s problémy popraly o poznání lépe. Lekci z produktivity by mohly Loučky vyučovat, jelikož jim ke vstřelení gólu stačila jen jedna jediná střela, která tak rozhodla o tom, že Krásné Loučky získají své první body v letošní sezoně.

Vítězství se nerodilo pro Loučky vůbec lehce, jelikož na velmi těžkém terénu spíše než technika převládal důraz a nasazení. Zápas nepřinesl prakticky žádné vážnější momenty před brankami obou brankářů a fanoušci tak odcházeli ze stadionu sice potěšeni ziskem tří bodů, ale zklamáni herním projevem, který příliš zábavy nepřinesl.

Krásné Loučky - Štítina 1:0 (0:0)
Branka: Mýlek
Štítina: Kubánek – Čiminga, Tomiček, Kostila, Novák – Schön (70. Popek), Christoph, Halška, Kožušník – Trebichalský (60. Stoklasa), Václavík

(več)