Utkání bylo bojovné a odpovídalo podmínkám zápasu. „Nechceme si stěžovat, ale povrch byl hodně špatný, hrálo se velmi obtížně a byl to jeden velký boj,“ shrnul podmínky asistent trenéra Zlatník Otipka.

Od prvních minut byli lepší domácí, kteří si dokonce vytvořili několik slibných šancí, ale nic z toho nebylo. Naopak Zlatníky na svou gólovku čekaly poněkud déle, ale byly odměněny. Ve 30. minutě pálil Kořínek ještě do tyče, ale o deset minut později už byl Mezera bezchybný a otevřel gólový účet utkání po skvěle kopnutém Stuchlíkově rohovém kopu.

Na další gól si museli fanoušci počkat až do 72. minuty, kdy druhý gól Zlatník vsítil Jan Kavan, kterému asistoval Holuša. Domácí však nesložili zbraně a bojovali, a i přesto, že terén byl s ubývajícím časem stále horší a horší, dokázali vsítit kontaktní gól na 1:2 v 85. minutě, ale to už bylo příliš pozdě.

Zlatníky už si dokázaly výsledek pohlídat a nakonec mohly slavit cenné venkovní vítězství, které se na velmi obtížném terénu nerodilo vůbec snadno.

Krásné Loučky - Zlatníky 1:2 (0:1)
Branky Zlatník: 40. Mezera, 72. Kavan
Zlatníky: Otipka – Mezera, Holuša, Váňa, Morys Václav – Kořínek (62. Morys Jiří), Kavan, Stuchlík (80. Uvíra), Řehulka – Fajkus, Prejda

(več)