Favorit je jasně daný, od Opavy se čekají pouze tři body. „Musíme vykročit výhrou,“ konstatuje trenér Mazura. Při pohledu na kádr Líšně je jasné, že jeho kostru tvoří bývalí hráči Brna.

„Téměř všichni prošli brněnským klubem. Já osobně jsem měl v áčku například Noska,“ poznamenal současný kouč Slezského FC. K největším hvězdám Líšně patří obránce Patrik Křap, který společně s Janem Polákem, současným záložníkem Andrlechtu Brusel, patřil k největším talentům Brna své doby.

A opomenout nemůžeme ani Michala Beleje. „Dobře technicky vybavený fotbalista,“ doplnil Mazura. Navíc futsalový reprezentant. „Líšeň má celkově tým produkující kombinační fotbal,“ řekl ještě opavský trenér.

Nicméně se dá očekávat, že Líšeň se bude prezentovat obdobnou hrou jako před týdnem Kravaře. „Musíme se připravit na to, že nás může čekat i útočení do plných, ale to nemění nic na tom, že tři body by měly zůstat v Opavě,“ uzavřel Mazura a záložník Zdeněk Partyš ho doplnil: „Věřím, že přijdou i diváci, po loňské sezoně si konečně užijí fotbalovou radost.“

Zápas na opavském stadionu má výkop v 16 hodin.

Pravděpodobná sestava Opavy
Novák – Kiša, Formánek, Švrček, Čáp – Partyš, Knapp, Cigánek, Žmolík – Schaffartzik, Halaška