„Už v prvním poločase jsme byli silnější na míči. Domácí tým jsme do šancí nepouštěli. Nakonec se nám podařilo vstřelit se štěstím úvodní branku,“ řekl hradecký kouč Miroslav Mička. „Po přestávce to bylo z naší strany zprvu rozhárané. Nakonec jsme se ale rozstříleli a zaslouženě vyhráli. Je pravda, že jsme měli z utkání trochu obavy. Malé hřiště a dopolední čas nám příliš nesvědčí,“ přiznal trenér vítězného týmu. „S výsledkem a výkonem jsme ale spokojeni,“ dodal.

Opavu čeká semifinále
Začíná bitva o finále! Opava hlásí návrat Šiřiny

Na domácí straně zavládlo zklamání. „Bojujeme s marodkou. Na to ale se vymlouvat nechci. V prvním poločase jsme dostali smolnou branku, kdy se míč odrazil od tyčky k volnému hráči,“ přidal svůj komentář k utkání domácí gólman Kamil Janetzký. „Prvních patnáct, dvacet minut ve druhém poločase to vypadlo, že bychom mohli s výsledkem ještě něco udělat. Soupeř ale byl lepším týmem. Byl lepší na míči, nakonec se i rozstřílel. Vítězství Hradce bylo zcela zasloužené,“ podotkl zkušený brankář.

Zlatníky – Hradec nad Moravicí 0:6 (0:1)
Branky: 44. Krejsa, 72. Manderla, 74. Veřmiřovský, 78. Machura, 84. Machura, 89. Škvára. Rozhodčí: Boráň – Krpel, Stankov. ŽK: Bláha, Chmel – R. Lichý. Diváci: 111.
Zlatníky: Janetzký – T. Němčík, Chmel, Tůma, Pospíšil – M. Bláha, P. Holuša (61. Fruncek), D. Bláha, Levay – Kavan (66. L. Němčík), J. Štencel (66. Uvíra). Trenér: Jaromír Chmel.
Hradec nad Moravicí: Válek – R. Lichý (83. Šimeček), Poštulka, Štencel – Černín (83. Škvára), Machura, Manderla, Hebelka (67. Veřmiřovský), Hendrych – Krejsa (76. M. Lichý), D. Wiweger (83. T. Wiweger). Trenér: Miroslav Mička.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...