Už od první minuty šel znát markantní rozdíl mezi oběma mužstvy. „Hosty jsme vůbec do ničeho nepustili. Za první poločas si nevytvořili skutečně vůbec nic,“ popisoval hrající trenér Dušan Christoph.

Hrdinou zápasu se stal Tomáš Vožník, který překonal hattrick z minulého kola a tentokrát zaznamenal dokonce čtyři góly. První brankou otevřel skóre ve třinácté minutě. Do poločasu upravil na 2:0 Gilík.

Po změně stran sice hlavnický Dzimbaník snížil na 2:1, ale Vožníkův gól na 3:1 poslal hosty definitivně do kolen. „Od té chvíle existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo,“ pokračoval Christoph.

Následovala krásná střela Šimečka z pětadvaceti metrů, která se zatřepetala až v síti. Zbytek branek Štítiny padlo až na Vožníkův gól z pětadvaceti metrů do prázdné brány, kdy domácí úplně vyšachovali Hlavnici a rozdrtili ji nakonec poměrem 9:1.

„Když vyhrajete zápas takovým jednoznačným rozdílem, musíte být spokojeni. Nemám výtky vůbec k ničemu. Předvedli jsme ideální výkon a tři body jsou rozhodně na správné straně,“ zakončil Christoph.

„V prvním poločase jsme předvedli i přes improvizovanou sestavu celkem slušný výkon. Na začátku druhého se nám podařilo v 55. minutě dát i kontaktní gól Dzimbaníkem, když přeloboval brankáře hostí. Do 5 minut jsme však inkasovali a vzhledem ke skutečnosti, že tréninková účast a docházka na zápasy je mizerná, fyzicky jsme odpadli a skóre v náš neprospěch již jen narůstalo. Víc k tomu nelze dodat,“ připustil trenér Hlavnice Zbyněk Pekárek.

Štítina - Hlavnice 9:1 (2:0)
Branky: 13., 59., 75. a 80. T. Vožník, 42. Gilík, 65. Šimeček, 76. Weczerek, 82. a 90. Kříž – 55. Dzimbaník
Sestava Štítiny: Honěk – Čiminga (76. Řehulka), Gilík, Halška, Novák (72. Weczerek) – Šimeček, Trebichalský (59. Kříž), Christoph, Kožušník – Vožník, Kostka
Sestava Hlavnice: L. Pasterňák – J. Košárek, O. Pasterňák, Nowický, V. Kocián - Demko, Grygar, Gerda (62. Blažek), T. Liška - Dzimbaník, J. Kotrs

(dus, hab, rob)

#nahled|https://g.denik.cz/74/95/optab_okresni_prebor_7kolo_adm350.jpg|https://g.denik.cz/74/95/optab_okresni_prebor_7kolo.jpg|Tabulka Okresního přeboru po 7. kole.#