V jednom ze zápasu hostil na domácím trávníku Vítkov nebezpečné Otice, ty měly také v prvním poločase více ze hry. S postupem času se ale dění na trávníku začalo vyrovnávat. Oba brankáři, jak domácí Richter, tak hostující Kořistka, byli pozorní. Když už to vypadalo, že se oba soupeři rozejdou smírně, přišla 82. minuta a v ní hlavička Kuči, která, jak se nakonec ukázala, byla tříbodová.

„Objektivně mohu hodnotit utkání jako typicky remízové. Dnes jsme vyhráli se štěstím,“ řekl k zápasu trenér Vítkova Josef Jakubec. Jeho protějšek na lavičce Otic již tolik spokojen nebyl. „Zasloužili jsme si bod za remízu, ale domácí brankou ze závěru zápasu rozhodli o tom, že se domů vracíme s prázdnou,“ podotkl zklamaně lodivod Otic Marek Luzar.

Vítkov - Otice 1:0 (0:0)

Branka: Kuča.

Vítkov: Richter – Hanuš, Vašátko, Špok, Pavlíček (70. Byrtus) – Drimaj, Malaník, Ječmenek, Kouřil (55. Kuča) – Schober (85. Snášel), Řehulka.

Otice: Kořistka – Byrtus (10. Bukovský), Potíž, Dlouhý, Veleba – Kostera, Škrobánek, Pospíšil, Lindovský (60. Havel) – Valeček, Martínek (70. Poledník).

(sel, rob)