„Mrzí nás, že sezona předčasně skončila. Na domácím ledě se nám dařili, doufali jsme, že na play off bude chodit i hodně diváků,“ poznamenal opavský útočník, který v mužské kategorii kroutil už dvanáctou sezonu.

„Cílem bylo play off, když už jsme ho udělali, moc jsme se na něj po dvou nepovedených ročnících těšili,“ pokračoval hokejista Slezanu, který krom toho ještě kopal fotbal za Hlavnici.

Letošní ročník Slezanu vyšel excelentně. „S blížícím se koncem základní části se začala rýsovat možnost jít na druhé místo. Vše vygradovalo zápasem v Havlíčkově Bordě, kde jsme po nejlepším výkonu v sezoně vyhráli a skončili druzí. Za mě, velký úspěch. Hokej v Opavě jde v současně době správnou cestou,“ podotkl.

VOJTĚCH ŠROM, brankář Opavy pomáhá lidem v  Litovli.
Opavský brankář Šrom shání pro Litovel roušky a droždí

Vzhledem k tomu, že soutěže byly předčasně ukončeny, mají hokejisté před sebou dlouhou pauzu. „Jelikož jsme v posledních sezonách do vyřazovacích bojů nepostoupili, tak jsme si na pauzu zvykli. Dobře ale víme, jak se udržovat, abychom byli na příští sezonu připraveni. Osobně mám o zábavu postaráno, neboť začínáme ze stavbou domu,“ svěřil se jeden z nejproduktivnějších hráčů Opavy.

Dvaačtyřicet bodů předurčilo Petra Wofla do role největší hvězdy týmu. „Je to o týmu, v jakém hrajete. Na osobní statistiky se nedívám, těší mě nejvíce druhé místo,“ pronesl skromně.