„Co se na to dá říct? V dané chvíli je to rozumné řešení. Samozřejmě, že jsme z toho všichni smutní. Na play off, vrchol sezony, se těšili nejen hráči, ale i my, funkcionáři, sponzoři, nejvíce samozřejmě hokejoví fanoušci. Bohužel musíme čelit něčemu jinému a realita je prostě taková, že pandemie koronaviru citelně zasáhla celou sportovní oblast nejen v naší republice, takže musela být přijata nezbytná opatření,“ uznává sportovní manažer třineckých Ocelářů Jan Peterek.

Dodal, že nouzový stav se v tuto chvíli dotýká všech odvětví. „Jsme v tom všichni společně, a když už nic jiného, jistý pozitivní výstup to má. Je příjemné vidět, jak se po republice, ale i po celém světě snaží lidé vzájemně si pomáhat a informovat se. Je to hezká ukázka kooperace,“ dodává Peterek.

A co nyní bude s hráči? „Vzhledem k situaci teď budou mít všichni individuální tréninkový plán. Zatím bych tu otázku nechal otevřenou. Jisté je jen to, že sezona je u konce. Nezbývá než si počkat na další pokyny řídících orgánů země,“ zakončuje Jan Peterek.

Záchranáři ošetřovali dva zraněné, oba byli při vědomí a mimo přímé ohrožení života.
U Mostů u Jablunkova se srazil osobní vůz s kamionem
Bratislava 21.5.2019 - Mistrovství světa v Bratislavě - skupina B - Česko v bílém (Jakub Voráček) proti Švýcarsku v červeném
Hrát nebudou ani hokejisti. Mistrovství světa bylo zrušeno, píší v Kanadě