Koncert začne ve dvacet hodin.

Akce se koná v rámci jeho turné Srdeční záležitosti. Když se v polovině sedmdesátých let na české profesionální scéně objevil dvacetiletý kytarista, jako by to předznamenalo nástup generace, která s sebou přinášela nový a širší pohled na hudbu.

Michal Pavlíček představoval vyhraněný typ muzikanta, který se přirozeně pohybuje v současných světových trendech a zároveň od počátku své dráhy nepřestává ani na chvíli hledat další možnosti výrazu. Hráčskou virtuozitu pojí přirozeně s vlastním autorským přístupem a pohybuje se volně v rocku, ve fusion i v projektech divadelních nebo filmových.

Projekty jej doprovází hudební kariérou i nadále. V průběhu letošního ledna dokončil scénickou hudbu k animovanému filmu Na půdě režiséra Jiřího Bárty a k televiznímu filmu Divnovlásky v režii Petra Slavíka. V témže měsíci vyšlo cédéčko Na křídlech koní zpěvačky Ivy Marešové a její skupiny 999.

Michal Pavlíček je spoluproducentem tohoto alba a z poloviny se na něm podílí i jako autor hudby. Na konci dubna dokončil hudbu k celovečernímu filmu režisérky Lenky Kny Stínu neutečeš.