Nový playlist a show podtrhují pověstnou žánrovou pestrost a nekonečnou energii kapely Mirai. Zpět do našeho kraje zavítá kapela 21. a 22. března, kdy vystoupí v Krnově.

Kostel svaté Barbory v Loukách na Karvinsku, únor 2020.
Takto dnes vypadá kostel v Loukách na Karvinsku: ruina uprostřed země nikoho

Po intenzivním týdenním soustředění kapela odehrála v pátek 6. března první koncert Mirai Tour 2020 ve Valašském Meziříčí. „I přes stres a strach z toho, aby všechno správně fungovalo, to dopadlo naprosto fenomenálně, lidi byli skvělí, ta energie v místnosti málem udělala díru do stropu,“ komentoval koncert kytarista Tomáš Javůrek. Před tour kapela slibovala velkolepou halovou show v klubovém prostředí, největší hity z alba Arigató i pecky jako Když nemůžeš, tak přidej.

První koncerty tour ukázaly, že sousloví „sliby chyby“ v případě Mirai rozhodně neplatí, jelikož došlo na ohnivou show, romantiku u klavíru i projížďku na Yahodě.

Místo zločinu Ostrava se tentokrát natáčelo i v mnoha ostravských lokacích.
PODÍVEJTE SE: V Místě zločinu Ostrava si v 10. díle zahrají i Baníkovci!

„První koncert byl obrovským oddechem a zároveň překvapením, že vše šlapalo, jak má. Samou radostí jsme na pódiu nechali duši a následně to patřičně oslavili,“ popsal nadšeně baskytarista Michal Stulík.

Vydařený start tour potvrzují vedle kapely i fanoušci, kteří byli podle slov členů kapely výborní a zpívali všechny texty. Začátek tour má kapela zdárně za sebou a už se těší na další vystoupení.