V sedmnáct hodin vypukne vystoupení The Atomic Hot Rod. Pro nezasvěcené posluchače působí toto seskupení jako zjevení z jiného světa.

Basistovi není žádné pódium dost vysoké, tak si pro lepší výhled vyleze na kontrabas, kytarista jako by se nemohl rozhodnout, jestli kytara patří za hlavu nebo mezi nohy a bubeník pod vlivem strhujícího rytmu tančí kolem bicích.

Po všech těchto kreacích ale zůstává stále nepřerušen proud ostře našlápnuté rytmiky. Trojice muzikantů tvořících tento rock a billy gang ví, jak na to. Kromě Atomic Hot Rod totiž již několik let sbírají zkušenosti v dalších i známějších kapelách, jako jsou The Fireballs, The Big 20, Kolenem a další.

Do jiné hudební sféry se dostaneme v devatenáct hodin, kdy vystoupí hudební skupina Druhá tráva a Robert Křesťan. Česká hudební bluegrassová skupina byla založena roku 1991 bývalými členy brněnské skupiny Poutníci, Robertem Křesťanem a Lubošem Malinou.

První album Robert Křesťan a Druhá tráva bylo následováno anglicky zpívaným Revivalem. Skupina sklidila významné úspěchy v zahraničí. Jednotliví členové skupiny navíc často představují své vedlejší projekty a podílí se na albech jiných interpretů (Pavlína Jíšová, Pavel Bobek aj.).

V letech 2002 až 2004 přerušila skupina svou činnost. Od roku 2007 hraje ve složení Robert Křesťan (mandolína, zpěv), Luboš Malina (multiinstrumentalista), Luboš Novotný (dobro, lap steel, kytara), Emil Formánek (kytara), Petr Surý (kontrabas) a David Lanštof (bicí).