Štěpán Kozub se svým zábavným vystoupením - projektem KOZUB: BEZ URÁŽKY! - vyprodal pražskou O2 arenu. Humorem sobě vlastním nyní zásobuje sociální sítě videopozvánkami, které vás prostě dostanou. Ať už jeho humor máte, či nemáte rádi.

No posuďte sami - podívejte se níže na video, které zveřejnil nedávno na sociální síti Facebook (někdy je potřeba několik sekund počkat, než se načte - pozn. red.).

"Kde jsou nějaké barvy, p***," šokuje na úvod videa ostravská hvězda. A ve svém šokujícím podání pokračuje: "Ty počkej, teď mluvím JÁ. PŘIJELA OSTRAVA!" A při "rozhovoru" s člověkem "odpovědným" za jeho kariéru v Praze, pak stále přidává…

O tom, že Štěpán Kozub nesedne každému, nemůže být pochyb. Klub jeho fanoušků ale naštěstí stále roste, takže se můžeme těšit, že svým specifickým humorem bude Česko bavit dál. A podporu nachází i u ostatních showmanů české scény, a to i z jiných měst republiky, nejen z Moravskoslezského kraje. 

Vladimír Polák pro Deník, září 2022.
VIDEO: Herec Polák ze Tří Tygrů nezklamal, humor neztrácel ani během voleb

Očividně Štěpánovi fandí například populární pražský moderátor Leoš Mareš na svém instagramu a jeho nedávno zveřejněnou videopozvánku ocenil jasným vzkazem: "Chci třetí díl." 
 
U Štěpána Kozuba ale nejde o jediné vystoupení v Praze. Naopak - už příští týden, 3. října 2022, ho můžete vidět společně s Jiřím Krhutem v pražském Fóru Karlin - více zde.

Jiří Krhut & Štěpán Kozub na Colours of Ostrava 2022.
Štěpán Kozub a Jiří Krhut baví Česko. Další štací je Fórum Karlín v Praze