Na místě operovaly i týmy hasičů či policistů. Jak bylo zjištěno, tak sedmadvacetiletá žena ze Vsetína řídila auto ve směru od Litultovic na Mladecko. Když byla v levotočivé zatáčce, vyjela však mimo silnici, narazila do dopravní značky, poté se auto dostalo do pole, kde se ještě několikrát převrátilo přes střechu. Řidička zůstala v autě zaklíněna, vyprošťovat ji museli hasiči.

Letiště Leoše Janáčka v Mošnově. Ilustrační foto.
Do Moravskoslezského kraje se vrátili první Romové žijící ve Velké Británii

„Posádky záchranářů ji ošetřily s poraněním hlavy, podezřením na otřes mozku a poranění pánve. Byla zajištěna pánevním pásem a vakuovou matrací. Po podání léků ji vrtulník transportoval do ostravské Fakultní nemocnice,“ popisoval mluvčí krajských záchranářů Lukáš Humpl.

Ilustrační foto
Opavští maturanti se budou učit ve skupinách, zkoušky budou asi bez diváků

Zraněna byla také její devatenáctiletá spolujezdkyně z Ostravska, konkrétně v oblasti krku a s podezřením na poranění břicha. I ona byla následně přepravena do Fakultní nemocnice Ostrava, a to sanitkou.

Ilustrační foto.
Fakultní nemocnice Ostrava odrazila kyberútok, případ šetří protimafiánský útvar

„U obou žen nebyly vzhledem k jejich zranění provedeny dechové zkoušky, avšak byly u nich nařízeny odběry biologického materiálu, konkrétně krve. Celková hmotná škoda na majetku byla vyčíslena na částku přes 300 tisíc korun,“ uvedl mluvčí opavské policie René Černohorský s tím, že celá událost se dále prošetřuje.