Provozovat ji bude Filip Tomaštík, který má už s gastronomií své zkušenosti.

„Otec pracoval jako číšník, takže jsem v restauračním prostředí prakticky vyrůstal. Následovala Hotelová škola v Šilheřovicích a první zaměstnání. Pracoval jsem také v jednom steak housu v Praze, kde jsem se propracoval až na šéfbarmana. V Irsku jsem pracoval ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Své bohaté zkušenosti nyní využívám v pozici manažera gastronomického provozu v mlýnském areálu v Háji ve Slezsku," vyjmenoval Filip Třeštík.

Nový podnik se bude jmenovat Logr a otevřen by měl být v těchto dnech. „Chceme hostům nabídnout místo k večernímu posezení u dobrého koktejlu nebo vína a budeme s přítelkyní rádi, když nedělní procházky lidí z Hlučínska skončí u naší dobré kávy a dezertu.

Budeme přitom respektovat přirozené kouzlo zámeckých prostor, v létě bude nezbytná venkovní zahrádka a v nabídce časem přibudou také grilované speciality, saláty či polévky," doplnil Filip Třeštík.