Akce plná svatebních inspirací se odehraje v Bredě už tuto sobotu 5. února.Veletrh bude zahájen úderem 10. hodiny představením vystavovatelů. Během dne se uskuteční hned několik módních přehlídek.

Společenské šaty představí prodejna Marimóda v 11 a ve 13 hodin. Přehlídka svatebních šatů salonu Juliana z Krnova bude k vidění v 11.30 a v 15.30 hodin. Opavský salon Ariana bude své svatební a společenské šaty prezentovat ve 13.30 a v 16.30 hodin.

Takto dnes vypadá vybydlená opavská Karnola.
Vybydlená opavská Karnola budí strach. Co mohou dělat sousedé bývalé textilky?

O půl druhé bude součástí módní přehlídky navíc ukázka svatebního líčení a svatebních účesů, doplněných květinami z Květinové dílny Anděl. V 16 hodin se přítomní dozví, jak vypadá dokonalá nevěsta s dokonalou pletí a svatební přípravy, jak je (ne)znáte.

Ve 12 a v 15 hodin pak bude na programu živý hudební doprovod svatebních obřadů. K poslechu bude klasická i populární hudba, a to v podání kvarteta hrajícího na dvoje housle, violoncello a klavír. Veletrh skončí v 17 hodin.Po celou dobu jeho konání nebude v Bredě chybět fotokoutek nebo dílničky pro děti.