Podle mluvčí nemocnice v Bílovci Magdy Otáhalové přístroj Icoone Laser Medical využívá patentovanou technologii a je v současné době ve své kategorii to nejlepší na trhu.

„Jedná se o zařízení sloužící speciálně k tomu, aby umožnilo léčit a zmírňovat různé potíže a stavy pomocí mechanického působení válečků a podtlaku. Uvnitř aplikátorů s LED světlem a laserem dochází k mobilizaci tkání, redukci lokálního tuku a pružnosti pokožky,“ nastínila Magda Otáhalová a dodala, že přístroj umožňuje bezpečně, rychle a cíleně řešit konkrétní problémy každého klienta.

Bílovecká nemocnice. Ilustrační foto.
Nemocnice to zatím ustála

Marián Starý, zástupce primáře Oddělení následné péče v bílovecké nemocnici, upozornil, že využití a tepelný účinek laseru stimulují tukové buňky, zlepšují vzhled celulitidy a vyhlazují kůži.

„LED světlo zase podporuje hojení poškozených tkání a urychluje proces léčení zánětů, rovněž snižuje otoky a bolest,“ podotkl Marián Starý.

Jedna procedura trvá přibližně 30 minut, čas se odvíjí od zvoleného programu a velikosti ošetřované oblasti. Fyzioterapeutka Gabriela Mojová oceňuje skutečnost, že přístroj odborníkům nabízí mnoho léčebných i kosmetických možností při ošetření klientů. „Přístroj je vybaven několika druhy hlavic, které volíme podle velikosti ošetřovaných partií. Podtlaková hloubková masáž tkání opravdu cílí tam, kam má a stimuluje každý milimetr kůže,“ popsala zkušenosti ze zkušebního období Gabriela Mojová.

Ředitel nemocnice v Bílovci Josef Zajíc doplnil, že každý klient má po vyšetření a konzultaci s lékařem v Icoone Center možnost zvolit si léčebný, wellness nebo estetický program.

Hasiči čekají na příjezd techniky, 7. února 2023, Adana. Hasičský záchranný sbor ČR je první zahraniční USAR tým, který dorazil na místo určení
Českým záchranářům v Turecku dorazila technika. Začnou s prohledáváním sutin

„Podle vlastního uvážení a doporučení se rozhodne, kolik procedur podstoupí. Jsem přesvědčený o tom, že pacienti s nejrůznějšími defekty těla tuto službu a tuto naši investici do moderního vybavení nemocnice ocení. Ať už ti, kteří mají jizvy z popálenin, jizvy po náročné operaci, ale třeba i ti, kteří pociťují potřebu snížit množství tukové tkáně či uvolnit svaly,“ uvedl Josef Zajíc.