Dnešní továrna připomíná svou čistotou a automatizací více než pekárnu high-tech výrobu počítačů nebo léků, ale pořád pěkně voní. Čtenáři Deníku dostávají šanci podívat se do největšího a nejmodernějšího evropského závodu Mondelēz International, kam doposud neměla veřejnost přístup. Na soutěžící čeká také balíček dobrot a sladkostí.
Ředitel Manu Chilaud prováděl již letos opavským závodem Mondelēz International amerického velvyslance Bijana Sabeta. V dubnu to budou čtenáři Deníku, kteří uspějí v soutěži.
Podmínkou je, že rychle, a hlavně správně, odpoví na následující otázky:
Náš současný závod v Opavě – Vávrovicích byl otevřen v roce 1997. Ve které opavské ulici stála továrna původně?
1. Sokolovské
2. Ostravské
3. Olomoucké
Naši lidé jsou nejen pracovití, ale umějí se též dobře bavit. Jak se jmenuje festival, který Mondelēz každoročně pořádá pro své zaměstnance a jejich rodiny?
1. Fidorka FEST
2. Mondelēz FEST
3. Slavnosti Opavie
Loni jsme oznámili velkou investici do nové high-tech linky v naší opavské „továrně budoucnosti”. Co tam budeme péct?
1. Sušenky TUC
2. Sušenky Oreo
3. Oplatky Florenty
Práce u nás je čistá a sladce voní. Díky robotům odstraňujeme fyzickou a monotónní práci. Jak se jmenuje dvojice robotů na jedné z našich linek?
1. Louis a Marta
2. Adam a Eva
3. David a Goliáš
Řada našich kolegů u nás našla práci, která je naplňuje a baví. Někteří jsou s námi již téměř půl století. Kolik procent z nich je u nás déle než 10 let?
1. 5 %
2. 15 %
3. 30 %
Své odpovědi posílejte do 7. dubna na adresu: veronika.konigova@denik.cz
První třicítku z vás, která nejrychleji doručí správné odpovědi, pozve ředitel Manu Chilaud na osobní setkání a originální prohlídku továrny v sobotu 20. dubna 2024. Soutěže se mohou účastnit jen osoby starší 18 let. Nezapomeňte uvést své jméno a telefonní číslo.