Radima Svačinu opavská veřejnost může znát jako šéfkuchaře působícího například v restauraci U Babičky nebo Ka-Varny, kde pořádal i degustační večery. Ty by se časem mohly přesunout i do vinárny U Přemka.
Doménou by však kromě kuchyně měla být i kvalitní vína. „Vína budu mít exklusivní od vinařů z Moravy, ale i od vinařů ze zahraničí, kteří svá vína dodávají pouze do vybraných restaurací," láká Radim Svačina.
Prostředí vinárny bude nekuřácké a pokud hosté budou holdovat spíše chmelu než hroznům, mohou si dát pivo značky Pilsner Urquell.
Prostředí nově otevřeného podniku bude nekuřácké a například na hokej si sem nezajdete. Vedení upřednostňuje klidnější atmosféru. „Dobré jídlo, dobré víno a příjemná obsluha. To je směr, kam bychom chtěli fungování vinárny cílit," doplnil Radim Svačina.
Do vinárny si mohou zájemci poprvé zajít už zítra, tedy ve čtvrtek 7. května od šestnácté hodiny.