Deník.cz 22. 8. 2022 15 Zvedněte dětem ve škole náladu. Dopřejte jim chutnou a výživnou svačinu Co všechno dokáže dětem ve škole pozvednout náladu? Jednička z písemky, hry se spolužáky o…
Deník.cz 21. 8. 2022 Lákavá chuť i vůně. Jemný čokoládový chlebíček potěší každého Nadýchaný chlebíček je vláčný s plnou chutí čokolády, která mezi ingrediencemi samozřejmě nesmí…
Deník.cz 17. 8. 2022 Recepty z cukety: Koláčem překvapíte, může se do něj přidat vše, co chcete „Není moc fotogenický, ale mám ho moc ráda a můžete do něj přidat co vám chutná,“ říká oblíbená…
Deník.cz 14. 8. 2022 6 Švestkové knedlíky desetkrát jinak. Velkou roli hrají na Trnkobraní Období švestek trvá až do září a využití tohoto oblíbeného ovoce je víc než pestré. Ostatně…
Jičínský deník 8. 8. 2022 49 OBRAZEM: Co jedli bohové a hrdinové doby bronzové? Kilo mouky drtili tři hodiny Jídlo, jeho shánění a příprava je odpradávna jedním z nejdůležitějších prvků lidského života.…
Deník.cz 8. 8. 2022 Bublanina jako sen. Vláčnému a nadýchanému těstu dominuje ovoce Bublaniny bývají často dusivky. S tímto receptem s tajnou ingrediencí už ji ale nikdy nebudete…
Deník.cz 4. 7. 2022 Znáte píchanou buchtu? Je dokonalá, přitom tak jednoduchá Rychlá buchta na plech, která se po upečení propíchá vařečkou a zalije sametově jemnou…
Deník.cz 1. 7. 2022 Otázka týdne: Proč tolik zdražila mouka? Seriál Deníku 100 otázek a odpovědí přináší vysvětlení dalšího dotazu. V novém díle na čtenáře…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27. 6. 2022 Sedm receptů ze západu Čech Vyzkoušejte tyto pokrmy. O tipy a recepty se podělili čtenáři Deníku napříč Plzeňským a Karlovarským krajem.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27. 6. 2022 Je libo vošouchy nebo buchtu s gothajem? Ochutnejte recepty ze západu Čech Vyzkoušejte tyto pokrmy. O tipy a recepty se podělili čtenáři Deníku napříč Plzeňským a…
Deník.cz 25. 6. 2022 Dokonalé spojení chutí. Tvarožník s ovocem je ideální letní dezert Nastal čas dozrávání třešní, takže možná oceníte tento recept na dezert, který je ideální na…
Deník.cz 22. 6. 2022 Švestkový jahelník je zdravá dobrota. Staročeský moučník není těžký na přípravu Období švestek trvá od začátku července až do září a byl by hřích těchto sladkých a oblíbených…
Deník.cz 20. 6. 2022 Péřová buchta: Sázka na jistotu, která potěší rodinu i návštěvu Jednoduchá buchta na plech s pudinkem a smetanou je ten typ dezertu, který chutná snad úplně všem…
Karvinský a havířovský deník 18. 6. 2022 16 Chleba levnější nebude, spíše naopak, shodují se pekaři z Karvinska Zdražování, zdražování a ještě jednou zdražování. Takovýto vývoj cen chleba a pečiva předpovídají…
Ústecký deník 18. 6. 2022 Ceny mouky a energií letí nahoru. Pekárny trápí extrémní zvyšování nákladů Pekařství v Ústeckém kraji bojují se zdražováním surovin, plynu a elektřiny. Několik pekáren v…
Deník.cz 18. 6. 2022 4 Šest balíčků mouky, a dost. Obchody omezují prodeje surovin na pečení Strach z příliš drahého pečiva zřejmě některé lidi přiměl k nadměrným nákupům surovin, které…
Deník.cz 16. 6. 2022 12 Rekordní inflace v ČR: Raketově zdražily mouka, máslo, uhlí i další položky Mouka, máslo, olej, ale i pohonné hmoty, plyn či uhlí. Problematická na současné inflaci není jen…
Deník.cz 14. 6. 2022 Recept na trhací chlebíček. Skvělý je třeba s medvědím česnekem Trhací chlebíček není obyčejnou přílohou. Ať ho potřete a posypete čímkoliv, vždy bude chutnat…
Deník.cz 10. 6. 2022 5 Jedinečné recepty na jahodové knedlíky: těsto lze udělat z jogurtu i tvarohu Ovocné knedlíky. Známe je ve spoustě variací. Sezonní ovoce v jemném těstě miluje snad každý.…
Deník.cz 22. 5. 2022 Kousek přírody na talíři. Mechový dort přenese jaro i domů Zelený korpus, čerstvé ovoce a krém na způsob čokoládového Pribináčku - tak vypadá ideální jarní…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 15. 5. 2022 Recept na koblihy pečené ve fritéze a plněné marmeládou. Výsledek stojí za to Koblihy patří k oblíbeným pochoutkám dětí i dospělých. Pro zpestření chuti lze do marmelády…
Deník.cz 9. 5. 2022 Láska na první pohled? Tajemná mučenka s jizvami Krista Nejlepší marakuju v životě mi nabídli přátelé, u kterých jsem pobývala na Seychelách. Tyhle…
Deník.cz 6. 5. 2022 5 Utopenec z fazolí, losos z mrkve. O alternativy masa bude zájem i kvůli cenám Do menší misky drtí Lucie Růžková hnědou, vcelku slizkou kostku, která se drcením z jednolitého…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 29. 4. 2022 Mazancové věnečky. Recept není žádná věda, výsledek pak ohromí I takhle můžou vypadat dvoubarevné minimazance. A nebojte se, je to zase úplně jednoduché.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27. 4. 2022 3 Děti z Tyršovky vytvářely umělecká díla pomocí prstů a mouky Příchod Velikonoc si děti z velké Tyršovky zpříjemnily zajímavou soutěží. Jakou? To se dozvíte v…
Deník.cz 24. 4. 2022 21 Kuře není žádná nuda. Nové rady promění jídlo za 100 korun v delikatesu Přestože do gastronomického byznysu vstoupil Vojtěch Václavík v náročné době, jeho podniky dnes…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19. 4. 2022 6 Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje podle velikosti,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 18. 4. 2022 Tvarožník s borůvkami: snadný recept, který nadchne celou rodinu Snadný a lahodný zákusek potěší nejen po jídle. Jakmile ochutnáte, ujídat budete celý den. Tak…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 16. 4. 2022 Tip na Velikonoce: Potěšte koledníky sušenkami ve tvaru ovečky Velikonoce už pomalu klepou na dveře, těmito ovečkovými sušenkami tedy můžete klidně začít.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14. 4. 2022 14 Mazanec třikrát jinak. Pochutnají si i alergici Mazanec k Velikonocům neodmyslitelně patří. Máme pro vás tři netradiční recepty, jak lze tuto…
Deník.cz 9. 4. 2022 64 Velikonoční pečení se Čechům prodraží. Nejvíce vzrostla cena polohrubé mouky Ingredience na velikonoční pečení v akčních letácích podle analýzy společnosti Česká distribuční…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 9. 4. 2022 2 Pověsti z Moravského krasu. Nepoctivost stála sloupského mlynáře život i duši Poslední červnový čtvrtek roku 2021 se v Muzeu Blanenska uskutečnily dvě vernisáže výstav. Jedna…
Deník.cz 4. 4. 2022 6 Špalda byla dříve zakázaná, nyní Češi objevují její unikátnost Popularita prastaré odrůdy obilí začala upadat už od počátku 20. století. O poslední hřebíček do…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 2. 4. 2022 Sladká terapie. Recept na šlehačkové donuty s ovocem a polevou Pečení je pro spoustu lidí něco jako terapie, tak to zkuste taky. Alespoň na chvilku přijdete na…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27. 3. 2022 Recept na koblížky bez kynutí. Příprava je snadná, výsledek skvostný Máte chuť na něco sladkého? Stačí připravit ingredience a pustit se do práce, tyto koblížky máte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24. 3. 2022 Kynuté borůvkové knedlíky: recept podle Markéty Chovancové Co byste řekli na kynuté knedlíky s borůvkami, které milují snad všichni?
Čtenář reportér Poslat příspěvek 18. 3. 2022 Recept, který překvapí chutí: Těstoviny s česnekovou omáčkou a kuřetem Pokud máte rádi těstoviny, tak tohle je vynikající kombinace, kterou musíte vyzkoušet.
Deník.cz 17. 3. 2022 11 Potravin má Česko i navzdory válce dost. Jídlo ale bude dál zdražovat /INFOGRAFIKA/ V pěstování obilí a dalších plodin je Česká republika podle dostupných dat…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 13. 3. 2022 Recept na srdíčkový koláč. Potěší jak vzhledem, tak chutí Tu sametovou konzistenci musíte vyzkoušet. Bílá část je nepečená, dospodu můžete dát rozdrcené…
Blanenský deník 10. 3. 2022 10 Ukrajinská krize dopadne na ceny potravin na jihu Moravy: podraží pečivo i maso Více peněz za pečivo zřejmě zaplatí lidé na jihu Moravy. Podle informací Deníku Rovnost může cena…
Deník.cz 8. 3. 2022 2 Jak připravit holandský řízek: Videonávod, s nímž to zvládne každý Klasika, která nesmí chybět v žádné poctivé české kuchyni, to je holandský řízek. Umíte ho…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 5. 3. 2022 Pudingoš si zamilujete. Recept na víkendovou dobrotu je bez kynutí Jestli jste přemýšleli, co upéct o víkendu, tak teď už to víte. Pudingoš je bez kynutí a…
Olomoucký deník 4. 3. 2022 4 Zdražení pšenice zvýší cenu mouky i pečiva Kvůli vzrůstajícím cenám potravinářské pšenice zdražuje mouka. Podle tuzemských mlynářů až o…
Bruntálský a krnovský deník 25. 2. 2022 11 Cestovatel z Krnova: I drobný příspěvek je důležitý pro těžce zkoušené Ukrajince Pekař Oleg Tkačenko ve městečku Marijinka v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny žije ve válečných…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 2. 2022 8 Připravit domácí chleba je naprosto jednoduché Kdo si nechce kupovat chléb v obchodě, může si ho upéct přímo doma. Přináším jednoduchý recept,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 2. 2022 Recept nejen pro chlapy: Guláš s bramboráčky Aby byl hovězí guláš skvělý, musí být cibulový základ vážně tmavý.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 2. 2022 FOTO: Domácí chleba jde připravit naprosto lehce Kdo si nechce kupovat chléb v obchodě, může si ho upéct přímo doma. Přináším jednoduchý recept,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 20. 2. 2022 Jak připravit fazolový guláš s párkem, bramborem a pečivem Česká gastronomie se neobejde bez guláše. Existuje mnoho druhů tohoto pokrmu. Využijte při vaření…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 13. 2. 2022 Láska prochází žaludkem. Potěšte své milované sladkým srdcem Ať už je pro vás svátek lásky Valentýn nebo 1. máj, bude se vám tenhle recept hodit kdykoli, když…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 6. 2. 2022 Oblíbené švédské masové kuličky si lze udělat i doma. Recept není složitý Milujete švédské masové kuličky? Zkuste si oblíbený pokrm udělat sami. Hotovo máte za chvíli a…