7.12.2019 7 Rohlíčky ze tří druhů ořechů i medvědí pracny. Vánoční klasika trošku jinak Štědrý den se blíží, už jste si rozmysleli, jaké cukroví budete letos péct? Pokud se kromě svých…
27.11.2019 5 Retro recepty 1989: Už tehdy byl smažák hitem, u trampů vítězil lančmít Pamatujete si na Luncheon meat, foneticky a počeštěle lančmít? Zakonzervované mleté vepřové maso,…
28.10.2019 5 Jak využít ořechy v kuchyni? Jakkoliv, experimentům se meze nekladou Dozrávající vlašské ořechy jsou jedním ze symbolů nástupu podzimu. A zároveň se mohou stát i…
26.10.2019 10 Podzimní guláše nejen z masa: uvařit jdou i z hub či ryb Sychravý čas omezuje náš pobyt v přírodě, ale domácí prostředí má své výhody. Třeba chuť a čas na…
21.10.2019 4 Poklad na talíři: na kapustu, zelí i fazole se vyplatí počkat Zelenina, o kterou jste na zahrádkách od jara pečovali, je konečně připravena ke sklizni. Trvalo…
27.8.2019 14 Snídaně a svačiny pro školáky: mlsat lze i zdravě, navíc příprava je jednoduchá Prázdniny se přehouply do druhé půlky, a než se nadějeme, je tu zase škola. Už přemýšlíte, jak…
2.8.2019 Místo směsí do vodní dýmky přišel muži balík mouky Jedním internetovým podvodem se v současnosti zabývají opavští policisté a kriminalisté.…
18.4.2019 4 Beránek či Boží milosti. Upečte si na Velikonoce sladkou dobrotu Pokud se chcete držet velikonoční tradice, každý sváteční den byste měli jíst jinou sladkou…