Divadlo pod širým nebem
Atmosféra letního večera a útulné zákoutí ostravského centra bude pro Mandragoru, která se odehrává na malém florentském náměstíčku, ideální kulisou. Ve štiplavé komedii o velké touze, a ještě větší hlouposti uvidí diváci Šimona Krupu, Michala Čapku, Josefa Kalužu a další herce Arény.

Čas na kulturu
„Představením v plenéru bychom chtěli poděkovat divákům, kteří nás v náročných měsících podporovali,“ říká ředitel Komorní scény Aréna Jakub Tichý a dodává, že pouliční představení vnímáme v divadle také jako příležitost, jak teď, když se pravidla rozvolnila, nabídnout komunitě to, co umíme nejlíp, živou kulturu.

Neotřelé rande v divadle
Představení odehrajeme pouze za příznivého počasí. Na místě bude k dispozici sezení, ale pouze v omezeném množství. „Věříme, že budou místní kreativní a na představení se vybaví piknikovými dekami nebo zahradními židličkami ze svých pavlačí a balkonů,“ říká produkční akce a tajemník divadla Vladimír Šmehlík. Návštěvníci se mohou občerstvit v hospůdkách a kavárnách na rynku i v blízkém okolí. Některé podniky chystají i prodloužení otevírací doby. Vstup je zdarma.